Steco

Een Steco voordrager? Het is onder velen een begrip. Net als de Steco Buggydrager, de Mand-Mee, de opvouwbare fietskrat, de Pakaf-Mee en bijvoorbeeld de Tas-Mee. Fietsen moet comfortabel zijn en dat geldt ook voor het meenemen van allerhande voorwerpen op de fiets. Dat fascineert het Gelderse familiebedrijf Steco alweer richting een periode van 100 jaar.

Steco heeft duidelijk de nodige kennis en ervaring in huis. Maar zoals ook voor dit bedrijf geldt: alleen vooruitgang telt. Steco blijft dus nieuwe uitdagingen aangaan om oplossingen te vinden en te produceren in de wereld van de mobiliteit. De mobiliteit van fietsen en andere rijwielen welteverstaan.

Voordragers en andere verrassende rijwielartikelen
Vanuit thuisplaats Stroe (Gelderland) maakt Steco slimme, degelijke producten van hoogwaardig staal. Van een betrouwbare bagagedragerverbreder tot andere innovatieve oplossingen, zoals bijvoorbeeld de Buggy-Mee. Voor het stabiel en veilig kunnen meenemen van allerlei voorwerpen op en met de fiets. Zodat het dagelijkse leven voor u net weer een beetje makkelijker wordt...

 

Steco voordrager op Fietstas.com

Veilig en stabiel fietsen met buggy, mand, tas en/of andere spullen!
Sinds 1928 is Steco daarbij gefascineerd door metaal. Niets lijkt zo eenvoudig als de fiets. Twee wielen, trappers, een ketting, een stuur en een frame. Toch houdt dit fenomeen Steco dagelijks bezig. Hoe kunnen zij fietsen nog comfortabeler maken? Of beter gezegd: hoe maken zij het meenemen van allerhande voorwerpen op de trouwe tweewieler nog makkelijker?

Voordrager voor fiets en kinderfiets | meerdere soorten en maten
De kennis daarover is van grootvader, vader, zoon op kleinzoon en achterkleinzoon doorgegeven. En komt tot uiting in bijgaande aanbod op Fietsparadijs.com. Met vele voordragers, van groot tot klein. Van de Steco Comfort tot de Original. In bijvoorbeeld zwart, matzwart en wit. Voor fiets en kinderfiets. Voor gewone en verende voorvork. Zie de productomschrijvingen van de gewenste Steco fietsaccessoires op deze site!

 

Lees meer
Filter uw producten

Steco Transport voordrager V-Brake voor verende voorvork
De V-Brake is een kleine, sterke voordrager, voor krat of mand tot 10 kilo. Stijlvol, zwart en speciaal voor fietsen met verende voorvork. Maar past ook op een normale voorvork. Met montagemateriaal en ruimte voor verlichting.
SALE Steco Opvouwbare fietskrat Zwart 20L
Steco Opvouwbare fietskrat Zwart 20L
Dat is nog eens gemakkelijk: een opvouwbare fietskrat! Steco heeft het bedacht en vormgegeven. Deze krat is geheel plat te maken en voor gebruik weer eenvoudig uit te klappen. Compact en stevig!

€19,95 €16,95

Informatie
SALE Steco Transport voordrager Original Matzwart
Steco Transport voordrager Original Matzwart
Met deze voordrager Steco Original kunt u voortaan ook een krat of mand meenemen voorop uw fiets. Monteren is eenvoudig. Maximaal gewicht: 15 kilo. Met plaats voor een vaste fietslamp.

€39,95 €26,95

Informatie
Steco Buggydrager Buggy-Mee de Luxe
Als u zich wel eens afvraagt hoe u in vredesnaam de buggy mee moet nemen op de fiets hebben wij de oplossing: de Buggy-Mee van Steco. Geschikt voor bijna elk model buggy tot 7 kilogram. Te combineren met een kinderzitje!
Steco Transport Comfort voordrager Matzwart
Deze traploos te verstellen Steco Comfort voordrager monteert u gemakkelijk op uw fiets. Geschikt voor 15 kilo bagage. Deze voordrager heeft een haak voor de vaste fietslamp, is matzwart en keurig afgewerkt.
Steco Fietsmanddrager Mand-Mee universeel
De Steco Mand-Mee biedt uitkomst als u uw mand kwijt wilt op een fiets zonder voordrager of niet rechtstreeks aan het stuur kunt bevestigen. Deze universele mandhouder, voor vóórop de fiets, is snel gemonteerd. Óók geschikt voor zwaardere (fiets)manden.
Steco Transport Comfort voordrager klein Zwart
Uw kind kan voortaan veilig op weg, mét een fietsmand of fietskrat voorop de fiets. De Steco Transport Comfort is een goede, snel te monteren voordrager. Deze kleinere voordrager kan tot 15 kilo draaggewicht aan en past op bijna elke kinderfiets.
Steco Transport Comfort voordrager klein Wit
Uw kind kan voortaan veilig op weg, mét een fietsmand of fietskrat voorop de fiets. De Steco Transport Comfort is een goede, snel te monteren voordrager. Deze kleinere voordrager kan tot 15 kilo draaggewicht aan en past op bijna elke kinderfiets.
Steco Transport voordrager Original Wit
Met deze Steco Original voordrager kunt u voortaan ook een krat of mand meenemen voorop uw fiets. Monteren is eenvoudig. Maximaal gewicht: 15 kilo. Past op elke fiets. Met plaats voor een vaste fietslamp.
Steco Tas-Mee dragerverlenger matzwart
Een extra lange bagagedrager voor uw dubbele fietstas. Zou dat niet handig zijn? Met de Tas-Mee dragerverlenger van Steco krijgt u het makkelijk voor elkaar. In de kleur matzwart en met beugel voor reflector.
Steco Transport voordrager Original Zwart
Met deze Steco Original voordrager kunt u voortaan ook een krat of mand meenemen voorop uw fiets. Monteren is eenvoudig. Maximaal gewicht: 15 kilo. Past op elke fiets. Met plaats voor een vaste fietslamp.
Steco Pakaf-Mee voor combinatie pakaftas en fietsstoeltje
Stel, u heeft een kinderzitje achterop uw fiets en u wilt daarnaast ook een pakaftas kunnen meenemen. Met deze Pakaf-Mee van Steco kan het. Ook geschikt voor de combinatie pakaftas met buggy.
Pagina 1 van 2