Steco

Een Steco voordrager? Het is onder velen een begrip. Net als de Steco Buggydrager, de Mand-Mee, de opvouwbare fietskrat, de Pakaf-Mee en bijvoorbeeld de Tas-Mee. Fietsen moet comfortabel zijn en dat geldt ook voor het meenemen van allerhande voorwerpen op de fiets. Dat fascineert het Gelderse familiebedrijf Steco alweer richting een periode van 100 jaar.

Steco heeft duidelijk de nodige kennis en ervaring in huis. Maar zoals ook voor dit bedrijf geldt: alleen vooruitgang telt. Steco blijft dus nieuwe uitdagingen aangaan om oplossingen te vinden en te produceren in de wereld van de mobiliteit. De mobiliteit van fietsen en andere rijwielen welteverstaan.

Voordragers en andere verrassende rijwielartikelen
Vanuit thuisplaats Stroe (Gelderland) maakt Steco slimme, degelijke producten van hoogwaardig staal. Van een betrouwbare bagagedragerverbreder tot andere innovatieve oplossingen, zoals bijvoorbeeld de Buggy-Mee. Voor het stabiel en veilig kunnen meenemen van allerlei voorwerpen op en met de fiets. Zodat het dagelijkse leven voor u net weer een beetje makkelijker wordt...

 

Steco voordrager op Fietstas.com

Veilig en stabiel fietsen met buggy, mand, tas en/of andere spullen!
Sinds 1928 is Steco daarbij gefascineerd door metaal. Niets lijkt zo eenvoudig als de fiets. Twee wielen, trappers, een ketting, een stuur en een frame. Toch houdt dit fenomeen Steco dagelijks bezig. Hoe kunnen zij fietsen nog comfortabeler maken? Of beter gezegd: hoe maken zij het meenemen van allerhande voorwerpen op de trouwe tweewieler nog makkelijker?

Voordrager voor fiets en kinderfiets | meerdere soorten en maten
De kennis daarover is van grootvader, vader, zoon op kleinzoon en achterkleinzoon doorgegeven. En komt tot uiting in bijgaande aanbod op Fietsparadijs.com. Met vele voordragers, van groot tot klein. Van de Steco Comfort tot de Original. In bijvoorbeeld zwart, matzwart en wit. Voor fiets en kinderfiets. Voor gewone en verende voorvork. Zie de productomschrijvingen van de gewenste Steco fietsaccessoires op deze site!

 

Steco producten

Een product van Steco kopen in deze webshop: u ontvangt deze fietsaccessoire uit voorraad. Kies voor goedkoper én een goede service - óók als het gaat om snelheid en het goed beschermd inpakken van het product, met aandacht. Immers, wat wij uitsturen wordt of eigenlijk al is van u! Daarnaast bieden we véél informatie over al onze fietsaccessoires, binnen welke categorie deze ook vallen. Zie ook de Fietsparadijs.com reviews! Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en adviseren u graag bij het kiezen van de aankoop waar u blij van wordt. Zoals een praktisch product van Steco!

 

Lees meer
Filter uw productenSteco Transport voordrager V-Brake voor verende voorvork
De V-Brake is een kleine, sterke voordrager, voor krat of mand tot 10 kilo. Stijlvol, zwart en speciaal voor fietsen met verende voorvork. Maar past ook op een normale voorvork. Met montagemateriaal en ruimte voor verlichting.
Steco Transport voordrager Balhoofdbevestiging Zwart
Deze Tansport voordrager van Steco is een robuuste, stoere voordrager die u eenvoudig voorop de fiets kunt bevestigen. U neemt op deze voordrager gemakkelijk tot 15 kilo aan spullen mee.
Steco Buggydrager Buggy-Mee de Luxe
Als u zich wel eens afvraagt hoe u in vredesnaam de buggy mee moet nemen op de fiets hebben wij de oplossing: de Buggy-Mee van Steco. Geschikt voor bijna elk model buggy tot 7 kilogram. Te combineren met een kinderzitje!
Steco Universele opzetdrager e-bike
Deze universele opzetdrager maakt e-bike bagagedragers en andere achterdragers geschikt voor bijna alle merken kinderzitjes, en fietstassen. Inclusief montagemateriaal.
SALE Steco Transport voordrager Original Matzwart
Steco Transport voordrager Original Matzwart
Met deze voordrager Steco Original kunt u voortaan ook een krat of mand meenemen voorop uw fiets. Monteren is eenvoudig. Maximaal gewicht: 15 kilo. Met plaats voor een vaste fietslamp.

€39,95 €29,95

Informatie
Steco Transport Comfort voordrager Matzwart
Deze traploos te verstellen Steco Comfort voordrager monteert u gemakkelijk op uw fiets. Geschikt voor 15 kilo bagage. Deze voordrager heeft een haak voor de vaste fietslamp, is matzwart en keurig afgewerkt.
Steco Monkey-Mee Zwart
Veilig naar school met deze bagagedragerverbreder van Steco. Een rugzak plaatst u met de Monkey-Mee handig achter op de fiets. Inclusief aansnoerbare spanband.
Steco Transport Voordrager Kronan Balhoofdbevestiging OS Zwart
Deze Tansport voordrager van Steco is een robuuste, stoere voordrager die u eenvoudig voorop de fiets kunt bevestigen. U neemt op deze voordrager gemakkelijk tot 15 kilo aan spullen mee.
Steco Fietsmanddrager Mand-Mee universeel
De Steco Mand-Mee biedt uitkomst als u uw mand kwijt wilt op een fiets zonder voordrager of niet rechtstreeks aan het stuur kunt bevestigen. Deze universele mandhouder, voor vóórop de fiets, is snel gemonteerd. Óók geschikt voor zwaardere (fiets)manden.
Steco Transport Flow voordrager Matzwart
De Tansport Flow van Steco is een smalle, stijlvolle voordrager die u gemakkelijk voor op de fiets kunt bevestigen. Geschikt voor 28" fietsen. U neemt op deze voordrager gemakkelijk tot 15 kilo aan spullen mee.
Steco Transport Comfort voordrager Zwart
Deze traploos te verstellen Steco Comfort voordrager monteert u gemakkelijk op uw fiets. Geschikt voor 15 kilo bagage. Deze voordrager heeft een haak voor de vaste fietslamp, is zwart en keurig afgewerkt.
SALE Steco Opvouwbare fietskrat Zwart 20L
Steco Opvouwbare fietskrat Zwart 20L
Dat is nog eens gemakkelijk: een opvouwbare fietskrat! Steco heeft het bedacht en vormgegeven. Deze krat is geheel plat te maken en voor gebruik weer eenvoudig uit te klappen. Compact en stevig!

€19,95 €16,95

Informatie
Pagina 1 van 2