SXP

SXP Red Star Locks is een Aziatische motorslot fabrikant die levert in verschillende kwaliteitsklassen. Fietsparadijs.com levert louter en alleen de motorsloten van SXP die uitgebreid in Nederland zijn gekeurd - en goedgekeurd - door bijvoorbeeld Stichting ART en die zijn voorzien van een kwaliteitskeurmerk.

Zie ook de beschrijving van het betreffend(e) muuranker / motorslot. SXP is enigszins vergelijkbaar met de budgetmerken Starry en Lynx, die net als een slot van SXP in veel situaties de perfecte keus kunnen zijn.

SXP slot kopen

Een SXP slot kopen in deze webshop: u ontvangt deze fietsaccessoire uit voorraad. Kies voor goedkoper én een goede service - óók als het gaat om snelheid en het goed beschermd inpakken van het product, met aandacht. Immers, wat wij uitsturen wordt of eigenlijk al is van u! Daarnaast bieden we véél informatie over al onze fietsaccessoires, binnen welke categorie deze ook vallen. Zie ook de vele positieve reviews van onze vele klanten! Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en bedienen u graag van advies voor het kiezen van de aankoop waar u blij van wordt.

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE SXP kabel 22 mm x 3 m
SXP kabel 22 mm x 3 m
Deze lusbare kabel van 22 mm dik en 3 meter lang kan gecombineerd worden met een beugelslot of grotere hangsloten. Kabel van staal met daar omheen een geplastificeerd coating.

€39,95 €29,95

Informatie
SXP Kabel 20 mm x 3 meter
Deze lusbare kabel van 20 mm dik en 3 meter lang kan gecombineerd worden met een beugelslot of grotere hangsloten. De kabel is van staal met daar omheen een geplastificeerde coating.
SXP schijfremslot geel
Dit SXP schijfremslot is compact en gebruiksvriendelijk. Met ART 4 keurmerk, dus ideaal als motorslot maar ook geschikt als scooter- of bromfietsslot.
Pagina 1 van 1