Terry

Terry Comfort is een Duitse fabrikant van ergonomische fietszadels. De zadels ontwikkelt Terry met behulp van de nieuwste sensor drukmeet-technologieën. Dit gebeurt in samenwerking met een deskundig team in het ergonomisch laboratorium van Terry. Het bedrijf maakt zadels afgestemd op de specifieke anatomie van mannen en vrouwen.

 

Terry Comfort zadels

Een Terry zadel kopen: kijk op deze pagina's. De voordelen van deze webshop: we zijn een betrouwbare partner voor alle liefhebbers van fietsen en spullen voor de fiets!

Dat uit zich in een mooi productaanbod met duidelijke en volledige informatie. De voordelen uiten zich ook in lage prijzen, snelle levertijden en goede levervoorwaarden. De fietszadels van Terry Comfort leveren we vanuit voorraad. Dat betekent dat we deze producten zelf ook in handen hebben gehad en goed kennen. Een ander voordeel is dat we alle accessoires die we verkopen direct zelf kunnen verzenden, zonder tijd te verliezen en zonder afhankelijk te zijn van derden. Daarbij is het voor ons vanzelfsprekend dat we alle producten, waaronder die van het merk Terry, zorgvuldig verpakken. Zo ontvangt u de nieuwe aankoop vlot en in goede orde.

Alvast veel plezier met uw nieuwe Terry Comfort zadel!

 

 

Lees meer
Filter uw productenTerry Fietszadel Anatomica Dames Zwart
Nooit meer zadelpijn met dit ergonomische, comfortabele fietszadel van het merk Terry! Het zwarte zadel Anatomica voor dames heeft een zitbreedte van 13-19 cm en zorgt voor een betere drukverdeling.
Terry Fietszadel Anatomica Flex Gel Dames Zwart
Nooit meer zadelpijn met dit ergonomische, comfortabele fietszadel van het merk Terry! Het zwarte zadel Anatomica Flex Gel voor dames heeft een zitbreedte van 13-19 cm en zorgt voor een betere drukverdeling.
Terry Fietszadel Anatomica Flex Gel Heren Zwart
Nooit meer zadelpijn met dit ergonomische, comfortabele fietszadel van het merk Terry! Het zwarte zadel Anatomica Flex Gel voor heren heeft een zitbreedte van 13-19 cm en zorgt voor een betere drukverdeling.
Terry Fietszadel Fisio Gel Heren Zwart
Nooit meer zadelpijn met dit ergonomische, comfortabele fietszadel van het merk Terry! Het zwarte zadel Fisio Gel voor heren heeft een zitbreedte van 9-12 cm en zorgt voor een betere drukverdeling.
Terry Fietszadel Fisio Gel Max Dames Zwart
Nooit meer zadelpijn met dit ergonomische, comfortabele fietszadel van het merk Terry! Het zwarte zadel Fisio Gel Max voor dames heeft een zitbreedte van 12-15 cm en zorgt voor een betere drukverdeling.
Terry Fietszadel Fisio Gel Max Heren Zwart
Nooit meer zadelpijn met dit ergonomische, comfortabele fietszadel van het merk Terry! Het zwarte zadel Fisio Gel Max voor heren heeft een zitbreedte van 12-15 cm en zorgt voor een betere drukverdeling.
Terry Fietszadel Anatomica Heren Zwart
Nooit meer zadelpijn met dit ergonomische, comfortabele fietszadel van het merk Terry! Het zwarte zadel Anatomica voor heren heeft een zitbreedte van 13-19 cm en zorgt voor een betere drukverdeling.
Terry Fietszadel Fisio Gel Dames Zwart
Nooit meer zadelpijn met dit ergonomische, comfortabele fietszadel van het merk Terry! Het zwarte zadel Fisio Gel voor dames heeft een zitbreedte van 9-12 cm en zorgt voor een betere drukverdeling.
Pagina 1 van 1