Tex-Lock

Het Tex-Lock sloten idee is ontstaan uit een schat aan ervaring van de beide oprichters, Alexandra en Suse uit Duitsland. Zo is Tex-Lock ontstaan; met de nodige knowhow op textielgebied en ontevredenheid over de bestaande fietssloten. Het resultaat: zulk een fietsslot ziet u niet gauw! De Tex-Lock is opgebouwd uit meerlaags textielcomposiet en (afhankelijk van welke variant) toch 'gewoon' ART-2 gecertificeerd. Dat is al uniek op zichzelf. Maar het extreem zachte materiaal heeft nog meer elementaire voordelen. De robuuste vezels van de Tex-Lock Eyelet vormen namelijk hét alternatief voor een veel zwaarder en minder flexibel stalen slot.

De high-end Tex-Lock sloten voelen zijdezacht aan, zijn wél mega flexibel en erg licht. Veroorzaken zeker géén krassen op het lak, rammelen niet en bieden met gemak extra mogelijkheden om de fiets zorgvuldig tegen diefstal te beschermen. Alles aan deze textielsloten is van de allerbeste kwaliteit. Bedacht én Made in Germany.

Gepatenteerde constructie van hightech vezellagen
Met ook nog eens een mooi design. Maar het belangrijkst is de (gepatenteerde) constructie; van onder andere hightech vezellagen. Die werkt als volgt. Elke laag van het textielcomposiet vervult een specifieke functie. Zo is de zaagweerstand gegarandeerd dankzij de gehard metalen kern. De speciale molecuulstructuur weert gemakkelijk 'aanvallen' van betonscharen en messen af. Het complete geheel van de lagen waaruit het slot is opgebouwd, beschermt bovendien uitstekend tegen vuur (vuurvast tot minimaal 1000 graden Celsius). Evenals tegen zagen en andere diefstalkrachten, zoals snijden en het agressief toepassen van hefboom- en trekkrachten.

Soorten Tex-Lock sloten
Zie op deze pagina de verschillende Tex-Lock fietssloten (van textiel)! Deze sloten zijn er in meerdere varianten.

 

 

 

 

Hier een Tex-Lock slot bestellen

Een Tex-Lock slot bestellen, online: kijk op deze shoppagina's. De voordelen van onze webshop: we zijn een betrouwbare partner voor alle liefhebbers van fietsen en spullen voor de fiets!

Dat uit zich in een mooi productaanbod met duidelijke en volledige informatie. De voordelen uiten zich ook in lage prijzen, snelle levertijden en goede levervoorwaarden. De sloten van Tex-Lock leveren we vanuit voorraad. Dat betekent dat we deze producten zelf ook in handen hebben gehad en goed kennen. Een ander voordeel is dat we alle accessoires die we verkopen direct zelf kunnen verzenden, zonder tijd te verliezen en zonder afhankelijk te zijn van derden. Daarbij is het voor ons vanzelfsprekend dat we alle producten, waaronder die van het merk Tex-Lock, zorgvuldig verpakken. Zo ontvangt u de nieuwe aankoop vlot en in goede orde.

Lees meer
Filter uw producten


Tex-Lock Kabelslot Textielslot Orbit Oranje - ART-2
De Tex-Lock Orbit: een uniek hightech fietsslot opgebouwd uit meerlaags textielcomposiet. ART-2 gecertificeerd en met een lengte van 1 meter.

€141,00

Informatie
Tex-Lock Kabelslot Textielslot Orbit Zwart - ART-2
De Tex-Lock Orbit: een uniek hightech fietsslot opgebouwd uit meerlaags textielcomposiet. ART-2 gecertificeerd en met een lengte van 1 meter.

€141,00

Informatie
Tex-Lock Kabelslot Textielslot Eyelet S Onyx Black U/X-Lock ART-2
De Tex-Lock Eyelet: een hightech fietsslot opgebouwd uit meerlaags textielcomposiet. Het zwarte slot in maat S met U/X-Lock is ART-2 gecertificeerd en heeft een lengte van 80 cm.

€139,95

Informatie
Tex-Lock Insteekslot Mate - Textielslot Zwart
Dit high-end insteekslot Tex-Lock Mate is een zwarte, op textiel gebaseerde, sterke kabel met oog én pin die past in de gangbare framesloten. Lengte: 120 cm.

€121,00

Informatie
Tex-Lock Framebag
Deze Tex-Lock Framebag is geschikt voor het opbergen van de Tex-Lock fietssloten Eyelet S, M en Mate. Bevestiging op de bagagedrager.
Tex-Lock Kabelslot Textielslot Orbit Morpho Blauw - ART-2
De Tex-Lock Orbit: een hightech fietsslot opgebouwd uit meerlaags textielcomposiet. Het kabelslot is ART-2 gecertificeerd en heeft een lengte van 100 cm.

€141,00

Informatie
Tex-Lock Kabelslot Textielslot Eyelet M Acid Orange U/X-Lock ART-2
De Tex-Lock Eyelet: een hightech fietsslot opgebouwd uit meerlaags textielcomposiet. Het oranje slot met U/X-Lock is ART-2 gecertificeerd en heeft een lengte van 120 cm.

€149,95

Informatie
Tex-Lock Kabelslot Textielslot Eyelet M Chateau Red U/X-Lock ART-2
De Tex-Lock Eyelet: een hightech fietsslot opgebouwd uit meerlaags textielcomposiet. Het paarsrode slot met U/X-Lock is ART-2 gecertificeerd en heeft een lengte van 120 cm.

€149,95

Informatie
Tex-Lock Insteekslot Mate Textielslot Morpho Blauw 120cm
Dit high-end insteekslot Tex-Lock Mate is een op textiel gebaseerde, sterke kabel met oog én pin die past in de gangbare framesloten. De kabel heeft een lengte van 120 cm en wordt geleverd met een frametasje.

€121,00

Informatie
Tex-Lock Kabelslot Textielslot Orbit Chateau Red - ART-2
De Tex-Lock Orbit: een hightech fietsslot opgebouwd uit meerlaags textielcomposiet. Het kabelslot is ART-2 gecertificeerd en heeft een lengte van 100 cm.

€141,00

Informatie
Tex-Lock Kabelslot Textielslot Eyelet M Onyx Black U/X-Lock ART-2
De Tex-Lock Eyelet: een hightech fietsslot opgebouwd uit meerlaags textielcomposiet. Het zwarte slot met U/X-Lock is ART-2 gecertificeerd en heeft een lengte van 120 cm.

€149,95

Informatie
Tex-Lock Beugelslot - ART-2
Tex-Lock beugelslot, te gebruiken als los beugelslot of in combinatie met een van de Tex-Lock kettingsloten. Voorzien van een ART 2 keurmerk.
Pagina 1 van 2