TRELOCK

TRELOCK is gevestigd in Münster, ook wel de fietshoofdstad van Duitsland genoemd. TRELOCK is één van de oudste Duitse merken als het gaat om fietsaccessoires en één van de meest bekende in de fietssector. In de afgelopen tien jaar heeft TRELOCK haar merkbekendheid sterk vergroot.

Het motto van TRELOCK is ‘Safety, Security and Control’ en dat zie je terug in de producten. TRELOCK produceert al meer dan 160 jaar solide en betrouwbare fietssloten. Deze doen uitstekend hun werk als het gaat om het beveiligen van fietsers en hun tweewielers. Tijdens de ontwikkeling van de producten staat de gebruiker altijd centraal. TRELOCK-producten voldoen aan de kwaliteitscriteria gesteld door de belangrijkste erkende instanties. Daarnaast is er bij het ontwerpen oog voor design en gebruiksgemak.

TRELOCK-producten: gemaakt met oog op innovatie
Het TRELOCK-team hecht veel waarde aan innovatie. In 2015 presenteerde TRELOCK het eerste fietsslot met gepatenteerde NFC-technologie en ook de led-fietsverlichtingssystemen (met hoge energie-efficiëntie) zijn innovatief. TRELOCK ontwikkelt en produceert alle producten in het eigen Innovation Center in Münster. Voordat de producten op de markt op komen, zijn ze eerst uitgebreid getest. 

TRELOCK als onderdeel van Allegion
Sinds 2016 maakt TRELOCK deel uit van de Allegion-merkenfamilie. Allegion heeft TRELOCK-vestigingen in Duitsland en Azië en zal zich de komende jaren inzetten voor verdere groei.

TRELOCK veiligheidsschaal
TRELOCK maakt, behalve van ART, ook gebruik van een eigen veiligheidsschaal, namelijk de ‘Security Navigator’. Hiermee kunt u inschatten of het beoogde slot voor u de juiste keuze is. De Navigator loopt van 1 tot en met 6 en werkt als volgt. U stelt uzelf drie vragen:

1. Waar (op welke plek) stalt u uw fiets? 
2. Hoe lang staat uw fiets daar onbeheerd?
3. Wat is de waarde van de onbeheerde fiets?

De tijd dat de fiets geparkeerd staat, de plaats waar deze geparkeerd staat en de waarde van de fiets bepalen de mate van bescherming die nodig is. Logischerwijs geldt dat een dure fiets die langere tijd onbeheerd gestald staat, een veiliger slot behoeft dan een relatief goedkope fiets die voor korte tijd onbeheerd gestald staat. Een TRELOCK-slot dat een 1 of een 2 scoort op de veiligheidsschaal biedt een basisbeveiliging tegen diefstal. Een slot dat een 3 of een 4 scoort, biedt een redelijk goede beveiliging tegen diefstal. Scoort een slot een 5 of 6? Dan biedt het slot een zeer goede beveiliging tegen diefstal.
 

TRELOCK veiligheidsschaal fietssloten


TRELOCK-fietsverlichting

U kunt bij TRELOCK ook terecht voor kwalitatief hoogwaardige en duurzame fietsverlichting. De koplampen van TRELOCK, bijvoorbeeld, vallen op door hun hoge prestaties en lange brandtijd. Als fietser kunt u zelf de lichtsterkte regelen, en desgewenst kiezen voor de eco-functie. De koplampen van dit merk zijn bovendien oplaadbaar (u doet dit via een meegeleverde USB-kabel). De lampen hebben allemaal een stijlvol, aerodynamisch ontwerp wat overigens niets afdoet aan het gebruiksgemak. Alle fietsverlichting van TRELOCK wordt namelijk gekenmerkt door een eenvoudige bediening.

 

Lees meer
Filter uw productenTRELOCK RS453 Ringslot P-O-C Zwart ART-2
Dit fraaie ART 2-ringslot biedt een prima beveiliging tegen fietsdiefstal. De beugel is gemaakt van gehard staal. De IN-X inline cilinder bemoeilijkt picking. Het slot is eenvoudig op uw fiets te bevestigen met het meegeleverde bevestigingsmateriaal.
TRELOCK Insteekkabel ZR-310 150/10 voor frameslot
Deze insteekkabel van Trelock heeft een lengte van 150 centimeter en is gemaakt van staaldraad met een dikte van 10 millimeter. Te gebruiken in combinatie met een ringslot.
TRELOCK RS453 Ringslot P-O-C Ballon Zwart ART-2
Dit fraaie ART 2-ringslot biedt een prima beveiliging tegen fietsdiefstal. De beugel is gemaakt van gehard staal. De IN-X inline cilider bemoeilijkt picking. Geschikt voor e-bikes en fietsen met ballonbanden. Eenvoudig op uw fiets te bevestigen.
TRELOCK Insteekkabel ZR-310 180/10 voor frameslot
Deze insteekkabel van Trelock heeft een lengte van 180 centimeter en is gemaakt van staaldraad met een dikte van 10 millimeter. Te gebruiken in combinatie met een ringslot.
TRELOCK ZR Insteekketting 455 Zwart-rood - 140 cm
In combinatie met uw TRELOCK ringslot biedt deze insteekketting extra bescherming van uw fiets. Ideaal om uw fiets mee vast te zetten aan een lantaarnpaal of fietsenrek. Met 8mm dikke gehard stalen schakels. 140 cm lang.
TRELOCK FS Vouwslot Toro 500/90 zwart ART-2
Supersterk vouwslot, gemaakt van TREDUR-speciaalstaal. Met sterke, flexibele scharnierpinnen, speciale IN-X cilinder en twee symmetrische sleutels. Gemakkelijk vast te maken en eenvoudig op de fiets te vervoeren. Met ART2 keurmerk.

€114,95

Informatie
TRELOCK Ringslot RS 430 + ZR Insteekketting 355 100 cm + tasje
Een set van een sterk ringslot en een insteekketting van het merk TRELOCK. De ketting is 100 cm lang en heeft 6 mm dikke gehard stalen schakels. De set wordt geleverd met een tasje.
TRELOCK ZR Insteekketting 355 Zwart-rood - 100 cm
In combinatie met uw TRELOCK ringslot biedt deze insteekketting extra bescherming van uw fiets. Ideaal om uw fiets mee vast te zetten aan een lantaarnpaal of fietsenrek. Met 6mm dikke gehard stalen schakels. 100 cm lang.
TRELOCK FS Vouwslot Code 260/85 zwart
Stevig vouwslot, gemaakt van TREDUR-speciaalstaal. Met sterke, flexibele scharnierpinnen en hoogwaardig cijfercombinatieslot. Gemakkelijk vast te maken en eenvoudig op de fiets te vervoeren via de meegeleverde houder.
TRELOCK ZR Insteekketting 455 Zwart-rood - 100 cm
In combinatie met uw TRELOCK ringslot biedt deze insteekketting extra bescherming van uw fiets. Ideaal om uw fiets mee vast te zetten aan een lantaarnpaal of fietsenrek. Met 8mm dikke gehard stalen schakels. 100 cm lang.
TRELOCK ZR Insteekketting 355 Zwart-rood - 150 cm
In combinatie met uw TRELOCK ringslot biedt deze insteekketting extra bescherming van uw fiets. Ideaal om uw fiets mee vast te zetten aan een lantaarnpaal of fietsenrek. Met 6mm dikke gehard stalen schakels. 150 cm lang.
TRELOCK PK Pantserkabelslot 360/100/19mm zwart
Stevig, flexibel en sterk kabelslot van TRELOCK. Ideaal voor het bevestigen van uw fiets aan een vast object. Het slot is 100 cm lang en wordt geleverd met twee sleutels. Het slot is gemakkelijk te vervoeren via de meegeleverde houder.
Pagina 1 van 1