Twinny Load

Twinny Load heeft zich sinds de oprichting begin jaren '80 ontwikkeld tot specialist op het gebied van fietsendragers. Twinny Load fietsdragers zijn al decennia lang een begrip. Ze staan voor kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het bedrijf maakt zowel solide basis-fietsdragers als fietsendragers met extra aandacht voor comfort en design. Het aanbod van Twinny Load is opgebouwd tot een brede range. Zo is er qua ook qua prijs voor elke autobezitter / fietsliefhebber een passende fietsdrager van dit merk te koop. 

Het aantal verkochte Twinny Load fietsendragers is al ruimschoots de miljoen gepasseerd. Het merk focust zich op de drie-eenheid Functionaliteit, Kwaliteit en Veiligheid. Daaraan voegt het extra aandacht toe voor after sales, vanuit de kantoren in Nederland en Azië. Twinny Load heeft inmiddels de productlijnen uitgebreid met, naast fietsendragers, meerdere transport-gerelateerde producten. Voorbeelden hiervan zijn de Twinny Load spanbanden en binders, dakdragers, trailerparts en fietshoezen.

Twinny Load producten

Een fietsdrager of ander product van Twinny Load kopen: kijk op deze pagina's.

We zijn een door velen gewaardeerde shop, voor alle liefhebbers van fietsen en spullen voor de fiets!

Dat uit zich in een mooi productaanbod met duidelijke en volledige informatie. De voordelen uiten zich ook in lage prijzen, snelle levertijden en goede levervoorwaarden. De producten van Twinny Load leveren we vanuit voorraad. Dat betekent dat we deze producten zelf ook in handen hebben gehad en goed kennen. Een ander voordeel is dat we alle Twinny Load accessoires die we verkopen direct zelf kunnen verzenden. Daarmee verliezen we geen tijd en zijn we daarbij niet afhankelijk van derden. Daarbij is het voor ons vanzelfsprekend dat we alle producten zorgvuldig verpakken. Zo ontvangt u de nieuwe Twinny Load aankoop normaal gesproken al de volgende dag én in goede orde.

Alvast veel plezier met uw nieuwe Twinny Load fietsdrager of andere aankoop!

 

 

Lees meer
Filter uw productenSALE Twinny Load Fietsendrager eCarrier II
Twinny Load Fietsendrager eCarrier II
Deze stabiele (elektrische) fietsendrager van Twinny Load - de eCarrier II - biedt twee bikes een veilige plek. Met snelle koppeling, kantelfunctie, spanbandjes met slot, lampen, kentekenplaatverlichting en 13-polige stekker. Verfijnde vorm, goed materiaa

€324,95 €294,95

Informatie
Twinny Load Fietsendrager eCarrier Base
De eCarrier Base is een stabiele (elektrische) fietsendrager van Twinny Load . De drager biedt twee bikes een veilige plek. Voorzien van een snelle koppeling, een kantelfunctie, lampen en een 13-polige stekker. De drager is stevig en handig in gebruik.

€224,95

Informatie
Twinny Load Fietsendrager Easy
De naam zegt het al: de Twinny Load Easy fietsendrager - voor twee fietsen - plaatst u met gemak op de trekhaak. En ervan af is deze inklapbare drager bijzonder compact. De Easy kan 30 kg gewicht aan, heeft een foam beschermlaag en is voorzien van slot.
Twinny Load Riempjes / spanbandjes fietsen op drager
Riempjes voor bij een fietsendrager van Twinny Load, om uw fietsen op gewenste plekken nóg stabieler te kunnen plaatsen. Deze flexibele spanbandjes kunnen op de plek van de fietsbanden of elders. Handige wielgoot bandjes, met klem.
Twinny Load Koppelstuk voor bij geleidebus
Dit koppelstuk is onmisbaar, wanneer u een traditionele Twinny Load fietsendrager met penkoppeling via een geleidebus wilt bevestigen op uw trekhaak.
Twinny Load Adapter Brinkmatic
Heeft u een klassieke Twinny Load fietsendrager met twee pennen, past deze niet op uw trekhaak én biedt een traditionele geleidebus geen oplossing? Dan biedt hoogstwaarschijnlijk de Brinkmatic soelaas!
Twinny Load Oprijgoot E-Carrier/Wing
De Twinny Load oprijgoot is geschikt voor fietsendragers typen e-Carrier, e-Active, of e-Wing. Met deze oprijgoot rijdt u uw (elektrische) fiets zonder zware inspanning op de fietsendrager.
Twinny Load Geleidebus 100 MM
Heeft u (nog) een traditionele Twinny Load fietsendrager met twee pennen, en past deze niet op uw trekhaak? Dan is deze adapter - geleidebus van 100 mm - wellicht de oplossing. Of kijk in bijgaande tabel of u een andere maat geleidebus nodig heeft!
Twinny Load Geleidebus Variabel 50-150 mm
Heeft u een traditionele Twinny Load fietsendrager met twee pennen, en past deze niet op uw trekhaak? Dan is deze variabele adapter (geleidebus) wellicht de oplossing; met meerdere maten in één! Met lengte van 50 tot 150 millimeter.
Twinny Load Geleidebus 75 MM
Heeft u (nog) een traditionele Twinny Load fietsendrager met twee pennen, en past deze niet op uw trekhaak? Dan is deze adapter - geleidebus van 75 mm - wellicht de oplossing. Of kijk in bijgaande tabel of u een andere maat geleidebus nodig heeft!
Twinny Load Geleidebus 150 MM
Heeft u (nog) een traditionele Twinny Load fietsendrager met twee pennen, en past deze niet op uw trekhaak? Dan is deze adapter - geleidebus van 150 mm - wellicht de oplossing. Of kijk in bijgaande tabel of u een andere maat geleidebus nodig heeft!
Pagina 1 van 1