Urban Proof

Urban Proof is het merk waaronder Dutch Perfect en U+ Creative Concepts trendy fietsaccessoires aanbieden. Voorbeelden hiervan zijn fietskratten, fietstassen, voordragers, zadelhoezen, fietskussens, fietsbellen, fietszadels en kettingsloten. De producten van Urban Proof hebben vaak een mooi en origineel design. Van fris en kleurrijk tot vrolijk, maar ook ronduit stoere fietsaccessoires zijn typerend voor dit merk. Ook goed om te weten: bij de productie wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen.

Urban Proof is ontstaan ​​uit een samenwerking tussen Dutch Perfect, specialist in fietsbanden, en U+ Creative Concepts. Deze laatste onderneming is een jong conceptontwikkelingsbedrijf met een voorliefde voor fietsen en duurzaamheid. U+ is een Certified B Corporation, vanwege hun inzet voor een betere wereld.

Fietskratten van Urban Proof
De Urban Proof-fietskratten hebben een strak design, met een uitsparing aan de bovenkant van de lange zijden. Deze kratten zijn er in vele moderne kleuren. Verder zijn de kratten van Urban Proof erg licht van gewicht. Met een lichtgewicht fietskrat is de fiets makkelijker te besturen en dat geldt zeker voor de kinderfiets. De 30 liter fietskratten van Urban Proof zijn daarom ook bij uitstek geschikt voor kinderfietsen (voor kinderen vanaf 5 jaar ongeveer).

De fietstassen van Urban Proof
Urban Proof levert ook enkele en dubbele fietstassen in meerdere kleuren en moderne designs. Zoals de dubbele fietstassen uit de Recycled-lijn, met een inhoud van 40 of 55 liter. De dubbele tassen Rolltop en Cargo hebben een inhoud van 38 liter. De Rolltop en Cargo zijn ook verkrijgbaar als multifunctionele enkele fietstas; van de fiets af kunnen deze als rugtas worden gedragen. En dan zijn er nog de shoppers van Urban Proof: enkele fietstassen met een losse schouderriem en een inhoud van 20 liter. Ook deze trendy shoppers zijn er in verschillende leuke kleurencombinaties.

Urban Proof Dubbele Fietstas Recycled

Meer accessoires voor de fiets
Naast fietstassen en -kratten, maakt Urban Proof nog veel meer leuke en vooral ook praktische fietsaccessoires. Van hippe fietsbellen en fietszadels tot comfortabele en leuke fietskussens voor achterop. En van een mooie voordrager tot sterke kettingsloten voor het beveiligen van uw fiets.

Duurzaamheid staat centraal bij Urban Proof en U+

Een van de bedrijven achter het merk Urban Proof is U+ uit Haarlem. Sinds eind 2022 is U+ een 'Certified B Corporation™' (B Corp™). Een certificering die bedrijven krijgen wanneer ze zich inzetten voor een betere wereld met oog voor mens, milieu en maatschappij. U+ wil verandering inspireren en duurzame(re) producten voor iedereen toegankelijk maken. Ze ontwikkelen daarom functionele en betaalbare producten die kwaliteit combineren met duurzaamheid. Voor een kleinere ecologische voetafdruk worden de producten van Urban Proof geproduceerd in Europa.

Urban Proof Recycled-collectie, voor een schonere planeet
Fietstassen, fietskratten en andere accessoires uit de Recycled-collectie van Urban Proof zijn gemaakt van gerecyclede materialen, zoals gerecyclede PET-flessen en gerecycled plastic. Urban Proof werkt bovendien samen met LOVE. NOT WASTE. Deze Nederlandse organisatie zet zich in voor een schonere planeet. Voor elk verkocht product uit de Recycled-collectie doneert Urban Proof 5% van de winst aan LOVE. NOT WASTE.

Urban Proof-aanbod op Fietsparadijs.com

Het kopen van een Urban Proof product kan snel en gemakkelijk online via deze website. Het aanbod bekijken? Zie ons productaanbod met duidelijke en volledige informatie. De voordelen uiten zich ook in lage prijzen, snelle levertijden en goede levervoorwaarden. De producten van Urban Proof levert Fietsparadijs.com vanuit voorraad. Dat betekent dat we deze producten zelf ook in handen hebben gehad en daardoor goed kennen. Een ander voordeel is dat we alle Urban Proof-accessoires die we verkopen, direct zelf kunnen verzenden. Daarmee verliezen we geen tijd en zijn we daarbij niet afhankelijk van derden. Daarbij is het voor ons vanzelfsprekend dat we alle producten zorgvuldig verpakken. Zo ontvangt u de nieuwe aankoop normaal gesproken al de volgende dag én in goede orde.

Alvast veel plezier met uw nieuwe Urban Proof!

 

Lees meer
Filter uw productenUrban Proof Shopper fietstas 20L Recycled - Grijs/Geel
Deze sterke enkele shopper fietstas van Urban Proof in de kleuren grijs en geel is gemaakt van gerecycled materiaal. Waterbestendig, met losse schouderriem en verstevigde bodem. Ook geschikt voor e-bikes!
Urban Proof Voordrager Zwart
Een stevige matzwarte voordrager van Urban Proof die je met en zonder krat kan gebruiken. Gemakkelijk te bevestigen op elke 28 inch fiets.
Urban Proof Dubbele fietstas 40L Eggs
Deze lichtroze, dubbele fietstas van Urban Proof ziet er grappig uit met zijn opdruk van gebakken eitjes. Lekker recht toe, en ook recht aan. Veel fietstas voor een gave prijs.
Urban Proof Fietskrat 30L Warm Pink - Recycled
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Dit roze fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!
Urban Proof Fietskrat 30L Black - Recycled
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Dit zwarte fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!
Urban Proof Shopper fietstas 20L Recycled - Groen/Grijs
Deze sterke en hippe enkele shopper fietstas van Urban Proof is gemaakt van gerecycled materiaal. Waterbestendig, inclusief schouderriem en ook geschikt voor e-bikes!
SALE Urban Proof Dubbele fietstas 40L Recycled - Grijs/Geel
Urban Proof Dubbele fietstas 40L Recycled - Grijs/Geel
Deze sterke dubbele fietstas van Urban Proof in de kleuren grijs en geel is gemaakt van gerecycled materiaal. Waterbestendig, met verstevigde achterkant en bodem. Ook geschikt voor e-bikes!

€51,95 €45,95

Informatie
Urban Proof Fietskrat 30L Misty Mint - Recycled
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Deze mintgroene fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!
Urban Proof Shopper fietstas 20L Recycled - Blauw/Groen
Deze sterke enkele shopper fietstas van Urban Proof in de kleuren blauw en groen is gemaakt van gerecycled materiaal. Waterbestendig, met losse schouderriem en verstevigde bodem. Ook geschikt voor e-bikes!
SALE Urban Proof Dubbele fietstas 40L Recycled - Blauw/Groen
Urban Proof Dubbele fietstas 40L Recycled - Blauw/Groen
Deze sterke dubbele fietstas van Urban Proof in de kleuren blauw en groen is gemaakt van gerecycled materiaal. Waterbestendig, met verstevigde achterkant en bodem. Ook geschikt voor e-bikes!

€51,95 €45,95

Informatie
Urban Proof Shopper fietstas 20L Recycled - Bordeauxrood/Grijs
Deze sterke en hippe enkele shopper fietstas van Urban Proof is gemaakt van gerecycled materiaal. Waterbestendig, inclusief schouderriem en ook geschikt voor e-bikes!
Urban Proof Shopper fietstas 20L Recycled - Zwart/Grijs
Deze sterke enkele shopper fietstas van Urban Proof in de kleuren zwart en grijs is gemaakt van gerecycled materiaal. Waterbestendig, met losse schouderriem en verstevigde bodem. Ook geschikt voor e-bikes!
Pagina 1 van 4