Urban Proof

Urban Proof is het merk waaronder Dutch Perfect en U+ Creative Concepts trendy fietsaccessoires aanbieden. Voorbeelden hiervan zijn leuke fietskratten. Urban Proof fietstassen (shoppers, enkele en dubbele tassen), fietsverlichting, voordragers, zadelhoezen, fietskussens, fietsbellen, fietszadels, kettingsloten en kabelsloten zijn andere producten uit dezelfde koker. Ze hebben vaak een verrassend en origineel design. Van fris en kleurrijk tot vrolijk, maar ook ronduit stoere fietsaccessoires zijn typerend voor dit merk. Het bedrijf heeft ook een collectie gerecyclede producten.

Urban Proof is ontstaan ​​uit een samenwerking tussen Dutch Perfect, specialist in fietsbanden, en U+ Creative Concepts. Deze laatste onderneming is een jong conceptontwikkelingsbedrijf met een voorliefde voor fietsen.

"Wij geloven in het laten lachen van mensen".

Die boodschap maakt Urban Proof duidelijk op hun eigen website. Dat doen ze door een mooie kwaliteit van de fietsaccessoires te maken, in combinatie met een goede prijs. Naast het laatstgenoemde is een lange levensduur voor Urban Proof net zo belangrijk. Hoogwaardige materialen vormen daarom altijd de basis. Mensen laten lachen: dat lukt hen veelal óók dankzij de vaak originele vormgeving van hun producten.

Urban Proof en recycling

De onderneming Urban Proof is zich ervan bewust dat zij méér kunnen en willen dan alleen mooie producten maken. Vandaar een nieuwe collectie gerecyclede materialen: een duurzaam aanbod fietsaccessoires voor de bewuste consument. Daar ging een uitgebreid proces vol onderzoek, productontwikkeling, energie en passie aan vooraf. Welke materialen zijn recyclebaar? Welke zijn ook geschikt voor het Nederlandse weer, kunnen tegen een regenbui en de zon? Die interessante zoektocht heeft inmiddels concreet geleid tot fietskratten van gerecycled PP (Polypropyleen). En ook tot een duurzame collectie fietsaccessoires met gebruik van een stof gemaakt van RPET (recycled Polyethyleen).

Van een knalgele fietsbel tot een retro fietstas. Van een 'relaxt zakelijke' fietszadelhoes tot een bloemrijke shopper. Alle soorten fietsaccessoires van Urban Proof zijn te koop op Fietsparadijs.com. Zoals ook Urban Proof fietskratten die zich kenmerken door een strak design met een uitsparing aan de bovenkant van de lange zijden.

Deze kratten zijn er in vele moderne kleuren. Verder zijn de kratten van Urban Proof erg licht van gewicht. Met een lichtgewicht fietskrat is de fiets makkelijker te besturen en dat geldt zeker voor de kinderfiets. De 30 liter fietskratten van Urban Proof zijn daarom ook bij uitstek geschikt voor kinderfietsen (voor kinderen vanaf 5 jaar ongeveer).

 

Urban Proof aanbod

Het kopen van een Urban Proof product kan snel en gemakkelijk online via deze website. Het aanbod bekijken? Zie ons productaanbod met duidelijke en volledige informatie. De voordelen uiten zich ook in lage prijzen, snelle levertijden en goede levervoorwaarden. De producten van Urban Proof levert Fietsparadijs.com vanuit voorraad. Dat betekent dat we deze producten zelf ook in handen hebben gehad en daardoor goed kennen. Een ander voordeel is dat we alle Urban Proof accessoires die we verkopen direct zelf kunnen verzenden. Daarmee verliezen we geen tijd en zijn we daarbij niet afhankelijk van derden. Daarbij is het voor ons vanzelfsprekend dat we alle producten zorgvuldig verpakken. Zo ontvangt u de nieuwe aankoop normaal gesproken al de volgende dag én in goede orde.

Alvast veel plezier met uw nieuwe Urban Proof!

 

Lees meer
Filter uw producten


Urban Proof Shopper fietstas 20L Recycled - Grijs/Geel
Deze sterke enkele shopper fietstas van Urban Proof in de kleuren grijs en geel is gemaakt van gerecycled materiaal. Waterbestendig, met losse schouderriem en verstevigde bodem. Ook geschikt voor e-bikes!
Urban Proof Fietskrat 30L Misty Mint - Recycled
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Deze mintgroene fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!
Urban Proof Voordrager Zwart
Een stevige matzwarte voordrager van Urban Proof die je met en zonder krat kan gebruiken. Gemakkelijk te bevestigen op elke 28 inch fiets.
SALE Urban Proof Dubbele fietstas 40L Recycled - Grijs/Geel
Urban Proof Dubbele fietstas 40L Recycled - Grijs/Geel
Deze sterke dubbele fietstas van Urban Proof in de kleuren grijs en geel is gemaakt van gerecycled materiaal. Waterbestendig, met verstevigde achterkant en bodem. Ook geschikt voor e-bikes!

€51,95 €45,95

Informatie
Urban Proof Fietskrat 30L Black - Recycled
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Dit zwarte fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!
Urban Proof Shopper fietstas 20L Recycled - Blauw/Groen
Deze sterke enkele shopper fietstas van Urban Proof in de kleuren blauw en groen is gemaakt van gerecycled materiaal. Waterbestendig, met losse schouderriem en verstevigde bodem. Ook geschikt voor e-bikes!
Urban Proof Dubbele fietstas 40L Eggs
Deze lichtroze, dubbele fietstas van Urban Proof ziet er grappig uit met zijn opdruk van gebakken eitjes. Lekker recht toe, en ook recht aan. Veel fietstas voor een gave prijs.
Urban Proof Shopper fietstas 20L Recycled - Groen/Grijs
Deze sterke en hippe enkele shopper fietstas van Urban Proof is gemaakt van gerecycled materiaal. Waterbestendig, inclusief schouderriem en ook geschikt voor e-bikes!
Urban Proof Fietskrat 30L Faded Blue - Recycled
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Deze blauwe fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!
Urban Proof Fietskrat 30L Warm Pink - Recycled
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Dit roze fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!
Urban Proof Shopper fietstas 20L Recycled - Zwart/Grijs
Deze sterke enkele shopper fietstas van Urban Proof in de kleuren zwart en grijs is gemaakt van gerecycled materiaal. Waterbestendig, met losse schouderriem en verstevigde bodem. Ook geschikt voor e-bikes!
Urban Proof Fietskrat 30L Forest Green - Recycled
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Deze donkergroene fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!
Pagina 1 van 4