VWP

VWP is het eigen merk van Louis Verwimp, groothandel in fietsen en fietsonderdelen. Louis Verwimp is een toonaangevende leverancier al sinds 1970. Met VWP bieden Verwimp en Fietsparadijs.com onder meer een aantal goede fiets- en scootersloten aan. Denk aan een ART-4 scooterslot dat tevens uitstekend geschikt is als motorslot.

Hier een VWP slot bestellen

Een VWP slot bestellen, online: kijk op deze shoppagina's. De voordelen van onze webshop: we zijn een betrouwbare partner voor alle liefhebbers van fietsen en spullen voor de fiets! Dat uit zich in een mooi productaanbod met duidelijke en volledige informatie. De voordelen uiten zich ook in lage prijzen, snelle levertijden en goede levervoorwaarden. De sloten van VWP leveren we vanuit voorraad. Dat betekent dat we deze producten zelf ook in handen hebben gehad en goed kennen. Een ander voordeel is dat we alle accessoires die we verkopen direct zelf kunnen verzenden, zonder tijd te verliezen en zonder afhankelijk te zijn van derden. Daarbij is het voor ons vanzelfsprekend dat we alle producten, waaronder die van het merk VWP, zorgvuldig verpakken. Zo ontvangt u de nieuwe aankoop vlot in huis en in een goede staat.

 

Lees meer
Filter uw producten


VWP Houten Fietskrat 40L
Dit authentieke, houten fietskrat van VWP biedt extra gemak voorop de fiets. Ideaal voor het meenemen van al uw spullen. Inclusief bevestigingsmateriaal. Inhoud: 40 liter.
VWP Security Chain ART-4 kettingslot 120cm 12mm Grijs
De Security Chain van VWP is een zwaar kettingslot met ART-4 keurmerk, dus geschikt voor uw scooter, brommer of motor. Met een lengte van 120 cm en een schakeldikte van 12 mm.
Pagina 1 van 1