XLC

XLC is van de ACCELL GROUP N.V. Houden van fietsen en het gelukzalige gevoel dat fietsen met zich meebrengt: daar is XLC uit ontstaan. Het merk richt zich dan ook op het produceren van degelijke en betaalbare onderdelen en accessoires voor de fiets. Dit maakt het kopen van een goede, mooie fietstas en andere spullen voor de fiets, racefiets, MTB of elektrische fiets, extra toegankelijk.

XLC is van oorsprong een Duits merk (Sennfeld). Het heeft een duidelijke filosofie: fietsen is niet alleen een sport, het is een manier van denken. En het merk XLC is een levensstijl. Sportief, veilig en zonder zorgen fietsen en e-biken: met de doordachte en gecertificeerde accessoires van XLC gaat dat uitstekend lukken.

XLC historie

Het bedrijf begon in 2003 met het idee van de ACCELL GROUP N.V.. Deze onderneming verkoopt hiermee 'x-cellent' fietsonderdelen. Aanvankelijk deed de naam XLC dienst als brand voor fietsen van de bekende ACCELL-merken. Producten zoals een stuur, stuurpen en zadelpennen kwamen uit de fabriek. Tegenwoordig is XLC een internationaal merk, verkrijgbaar in meer dan 40 landen, bij geselecteerde fietsspeciaalzaken zoals (online) Fietsparadijs.com.

 

 

XLC fietsdragers, fietstassen, fietsmanden en méér

Één van de producten in ons aanbod aan XLC producten, zijn fietsendragers. Met een fietsendrager achterop uw auto, kunt u gemakkelijk één of twee fietsen vervoeren. Maar XLC maakt méér producten voor fiets en e-bike, tevens voor racefietsen en mountainbikes.

Fietsen op weg naar werk, op de racefiets, comfortabel door de stad of met kinderen door het park. Het is allemaal een stuk makkelijker en leuker met een product van XLC. Zoals een fietstas: zie onze dubbele fietstassen, traveller tassen, stuurtassen, fietsrugzakken, enkele fietstassen of complete tassenset, met een veelvoud aan praktische oplossingen en vernieuwende snufjes. Maar deze shop heeft eveneens het goedkoopst XLC accessoires zoals fietsmanden en een fietsendrager. U ziet ze hier allemaal staan!

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE XLC Fietsendrager Azura Easy LED 2.0
XLC Fietsendrager Azura Easy LED 2.0
De lichtgewicht fietsendrager Azura Easy LED is eenvoudig te bevestigen op de trekhaak. De drager is inklapbaar en voorzien van ledverlichting. Het maximale laadvermogen is 60 kg. Ook geschikt voor e-bikes.

€430,00 €399,95

Informatie
XLC Fietsendrager Azura Xtra LED 2.0 – kantelbaar
De lichtgewicht fietsendrager Azura Xtra is eenvoudig te bevestigen op de trekhaak. Inklapbaar, kantelbaar en voorzien van ledverlichting. Het maximale laadvermogen is 60 kg. Ook geschikt voor e-bikes.

€529,95

Informatie
SALE XLC Fietsendrager Almada Work-E VC-C07 Zwart/Zilver
XLC Fietsendrager Almada Work-E VC-C07 Zwart/Zilver
De kantelbare fietsendrager Almada Work-E is eenvoudig te bevestigen en biedt plaats voor twee fietsen. De drager is voorzien van brede wielgoten, LED-verlichting en is ook geschikt voor e-bikes. In 2023 als beste getest door de Consumentenbond!

€699,95 €599,95

Informatie
SALE XLC Oprijgoot Azura - universeel - inklapbaar
XLC Oprijgoot Azura - universeel - inklapbaar
Universele oprijgoot van XLC. Inklapbaar en licht in gewicht. U heeft voor bevestiging geen gereedschap nodig. Ideaal om te gebruiken bij fietsendragers Azura Easy en Azura Xtra.

€59,95 €54,95

Informatie
XLC Fietsendrager Almada Work-E Low Step VC-C08 Zwart/Zilver
De kantelbare fietsendrager Almada Work-E Low Step is eenvoudig te bevestigen en biedt plaats voor twee fietsen. De drager is voorzien van brede wielgoten, LED-verlichting en is ook geschikt voor e-bikes. Als beste getest door de Consumentenbond!

€649,95

Informatie
XLC Azura adapter derde fiets
Met deze accessoire van XLC neemt u makkelijk een derde fiets mee op uw fietsendrager van XLC. Deze Azura uitbreiding is eenvoudig te monteren en demonteren.

€124,95

Informatie
XLC Hondenfietskar Doggy Zilver/Blauw
Een praktische opvouwbare hondenfietskar in de kleuren blauw en zilver. Ideaal voor de wat grotere hond tot maximaal 30 kilo. Voorzien van onder andere reflectie en een veiligheidsvlag.

€319,95

Informatie
XLC Fietsmand CarryMore Ratan Grijs
Deze fraaie kunststof fietsmand plaatst u achterop de bagagedrager. De mand biedt genoeg ruimte voor het veilig vervoeren van uw spullen en is eenvoudig te bevestigen én los te maken. Met afgeschuind ontwerp.
XLC Almada Work-E oprijgoot CC-X58
De Almada Work-E oprijgoot is geschikt voor de XLC Almada Work-E VC-C07 fietsendrager. De opvouwbare goot vergemakkelijkt het plaatsen van (zware) fietsen en e-bikes op de fietsendrager.
XLC Low Step Frame Adapter
Deze XLC Low Step Frame Adapter is speciaal ontwikkeld voor de XLC Almada Work-E VC-C07 fietsendrager en maakt het mogelijk om fietsen met een laag frame/damesfietsen vast te klemmen op de drager.
SALE XLC Fietshelm NTA Uni E-bike Blauw
XLC Fietshelm NTA Uni E-bike Blauw
Deze blauwe e-bike fietshelm van XLC is voorzien van reflectie en een LED-veiligheidslichtje achterop. De kunststof helm voldoet aan de Pedelec-norm NTA 8776.

€79,95 €69,95

Informatie
XLC Traveller Stuurtas 6L
Deze stevige stuurtas van XLC is waterdicht. Met reflectie, een afneembare schouderband en een uitneembaar kaartvak. Deze stuurtas is makkelijk te bevestigen met het KLICKfix-systeem.
Pagina 1 van 5