Fietsmand staal

Naast onze rieten fietsmanden voor op de voordrager of aan het stuur hebben we ook stalen fietsmanden in het assortiment. Deze zijn door middel van een handig systeem aan uw stuur te bevestigen. U heeft voor deze manden dus geen transportfiets met voordrager nodig.

Waarom kiezen voor een stalen fietsmand?
Er zijn een aantal redenen waarom u zou kunnen kiezen voor een stalen fietsmand. De eerste werd al even aangestipt: ze zijn snel en eenvoudig aan het stuur van uw fiets te bevestigen. Geen ingewikkeld gedoe met riempjes, maar een handig kliksysteem wat de mand gemakkelijk te bevestigen én af te halen valt.

Stalen fietsmanden zijn eenvoudig af te nemen wanneer u op de plaats van bestemming bent aangekomen. Dit in tegenstelling tot manden die op een voordrager bevestigd zijn. Deze zitten vast door middel van bijvoorbeeld tiewraps. Een stalen fietsmand is ideaal als u geregeld even op de fiets de stad ingaat of een boodschapje gaat doen. U draag de mand namelijk ook los van de fiets gemakkelijk met u mee aan het daarvoor bestemde handvat.

Metalen fietsmanden zijn stevig en hip
Daarnaast zijn metalen fietsmanden licht van gewicht maar toch stevig. Zodoende kunt u er met een gerust hart uw spullen in vervoeren én wordt tijdens het fietsen het sturen niet bemoeilijkt. Bovendien oogt een stalen fietsmand stoer en hip, wat het een aantrekkelijk accessoire maakt voor op de fiets. Stalen fietsmanden zijn doorgaans in meerder kleuren te verkrijgen en voorzien van een speciale coating die roest tegengaat. U kunt een stalen fietsmand dus in allerlei verschillende weertypes gebruiken.

Bekijk stalen fietsmanden op Fietsparadijs.com
In onze gespecialiseerde fietsenwebshop hebben we een speciale categorie met stalen fietsmanden gecreëerd. Hier vindt u alle stalen fietsmanden die we aanbieden handig bij elkaar. Zo kunt u gemakkelijk vergelijken op bijvoorbeeld prijs en kleur en zo de mand uitzoeken die u het meeste aanspreekt.

Twijfelt u over de aanschaf van een fietsmand maar wilt u wel iets aan uw stuur om spullen in te vervoeren? Overweeg dan eens een stuurtas. Stuurfietstassen zijn iets kleiner en compacter dan fietsmanden. Bovendien zijn ze afsluitbaar.

                              Basil Basimply Fietsmand