CONTEC

CONTEC is in de wereld van 'Professional Bike Components' een steeds bekendere speler. Eerlijke techniek, die goed functioneert, er ook nog eens goed uitziet én betaalbaar is? Dat spreekt een breed fietspubliek tot de verbeelding. Maak hier kennis met onze CONTEC producten zoals fietstassen, fietsmanden, rugzakken en accuhoezen.

Al ruimschoots een decennium is CONTEC een fabrikant en ontwikkelaar - uit Duitsland - van accessoires waar fietsers blij van worden. Omdat deze fietsaccessoires er mooi uitzien, omdat ze veiligheid bieden, omdat ze goed betaalbaar zijn en omdat ze veel gemak bieden. Zo draagt het enthousiasme en de kwaliteit van CONTEC bij aan de fijne fietsbeleving van velen, in moederland Duitsland, maar ook in bijvoorbeeld Engeland, Frankrijk en natuurlijk hier in Nederland.

De naam CONTEC duikt niet voor niets op in toonaangevende vaktijdschriften. Sla in zo'n magazine de rubriek met kooptips open en de fietsproducten van CONTEC komen in beeld; niet zelden als Beste Koop of winnaar uit de test. De accessoires staan als in huis, en op elke beschrijving van een mooie fietstas of andere fietsaccessoire op Fietsparadijs.com (van dezelfde eigenaren als Fietstas.com) leest u waarom!

 

 

CONTEC fietstassen, fietsmanden, rugzakken en overige fietsaccessoires

CONTEC producten op deze pagina bestaan voornamelijk uit fietstassen (waaronder bagagedragertassen, stuurtassen, fietsrugtassen, enkele fietstassen, schoudertassen, dubbele fietstassen en smartphone fietstassen) en diverse soorten fietsmanden. Het zijn mooie producten: qua materiaal en kwaliteit en ook qua smaak voor wie houdt van rustige kleuren, strakke vormgeving en niet al teveel poespas. Een fietsaccessoire van CONTEC is via deze webshop vandaag besteld, morgen in huis. Met zorgvuldige verpakking, betrouwbare verzending - en met hart voor het opgestuurde product.

 

 
Lees meer
Filter uw productenSALE CONTEC Fietsmand Espresso Zwart
CONTEC Fietsmand Espresso Zwart
Een praktische, stalen fietsmand van CONTEC voor voorop. De fietsmand is voorzien van reflectie en wordt vast gemonteerd aan het stuur van de fiets.

€29,95 €24,95

Informatie
CONTEC Rugzak waterdicht 24L Zwart / zwart
Genieten van eenvoud, maar toch óók van de coolheid van Urban chic. Van de 24 liter schoon aan de haak. Van de absolute waterdichtheid. Van de nauwkeurige kwaliteit. Van het uitneembare tasje. Van de aandacht waarmee deze tas is gemaakt...
CONTEC Stuurtas LIM Hamper FR 15,5L Olijfgroen
Een waterafstotende, olijfgroene stuurtas (of -mand) met een koordsluiting en reflectie. Met een voorgemonteerde adapter voor bevestiging met het KLICKfix-systeem.
CONTEC Fietsmand Espresso KF Zwart
Een praktische, stalen fietsmand van CONTEC voor voorop. De stuurmand is voorzien van reflectie, een draaggreep en een voorgemonteerde KLICKfix-adapterplaat.
SALE CONTEC Bagagedragertas LIM Hamper HR 22L Grijs
CONTEC Bagagedragertas LIM Hamper HR 22L Grijs
Een vormvaste grijze bagagedragertas met een koordsluiting en reflectie. Voor vaste bevestiging achterop, en ook geschikt voor MIK- en Racktime-systeemadapters.

€89,95 €84,95

Informatie
CONTEC Fietsmand Mocca MIK Zwart
Een praktische fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets! Deze stalen fietsmand is voorzien van reflectie en een voorgemonteerde MIK-adapterplaat.
CONTEC Fietsmand Lungo Multi Zwart
Een fijnmazige, stalen fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets. De fietsmand is compatibel met systeemdragers met het MIK-, Racktime- of AVS-systeem.
CONTEC Accutas Via Battery Zwart voor Frameaccu
Een praktische accutas voor het veilig vervoeren van de frameaccu van uw elektrische fiets. De voering van de tas beschermt de accu tegen beschadigingen.
CONTEC Zadeltas Mile Grinder Tool Bag M 0.8 Zwart
Een waterdichte zwarte zadeltas van CONTEC met een inhoud van 0,8 liter. De zadeltas is voorzien van een waterproof ritssluiting en klittenbandbevestiging. Ideaal voor het meenemen van klein gereedschap.
CONTEC Accutas Via Battery Zwart voor Bagagedrageraccu
Een praktische accutas voor het veilig vervoeren van de bagagedrageraccu van uw elektrische fiets. De voering van de tas beschermt de accu tegen beschadigingen.
CONTEC Fietsmand Fredo Zwart
Een praktische fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets. Deze fijnmazige, stalen fietsmand wordt bevestigd met haken in combinatie met een bagagedrager met veerklem.
SALE CONTEC Zadeltas Mile Grinder Back 10 Zwart
CONTEC Zadeltas Mile Grinder Back 10 Zwart
Een stevige zwarte zadeltas van CONTEC met een inhoud van 10 liter. De waterdichte zadeltas is voorzien van een waterproof rolsluiting, compressiebanden, een opbergelastiek en klittenbandbevestiging.

€74,95 €69,95

Informatie
Pagina 1 van 6