CONTEC

CONTEC is in de wereld van 'Professional Bike Components' een steeds bekendere speler. Eerlijke techniek, die goed functioneert, er ook nog eens goed uitziet én betaalbaar is? Dat spreekt een breed fietspubliek tot de verbeelding. Maak hier kennis met onze CONTEC producten zoals fietstassen, fietsmanden, rugzakken en accuhoezen.

Al ruimschoots een decennium is CONTEC een fabrikant en ontwikkelaar - uit Duitsland - van accessoires waar fietsers blij van worden. Omdat deze fietsaccessoires er mooi uitzien, omdat ze veiligheid bieden, omdat ze goed betaalbaar zijn en omdat ze veel gemak bieden. Zo draagt het enthousiasme en de kwaliteit van CONTEC bij aan de fijne fietsbeleving van velen, in moederland Duitsland, maar ook in bijvoorbeeld Engeland, Frankrijk en natuurlijk hier in Nederland.

De naam CONTEC duikt niet voor niets op in toonaangevende vaktijdschriften. Sla in zo'n magazine de rubriek met kooptips open en de fietsproducten van CONTEC komen in beeld; niet zelden als Beste Koop of winnaar uit de test. De accessoires staan als in huis, en op elke beschrijving van een mooie fietstas of andere fietsaccessoire op Fietsparadijs.com (van dezelfde eigenaren als Fietstas.com) leest u waarom!

 

 

CONTEC fietstassen, fietsmanden, rugzakken en overige fietsaccessoires

CONTEC producten op deze pagina bestaan voornamelijk uit fietstassen (waaronder bagagedragertassen, stuurtassen, fietsrugtassen, enkele fietstassen, schoudertassen, dubbele fietstassen en smartphone fietstassen) en diverse soorten fietsmanden. Het zijn mooie producten: qua materiaal en kwaliteit en ook qua smaak voor wie houdt van rustige kleuren, strakke vormgeving en niet al teveel poespas. Een fietsaccessoire van CONTEC is via deze webshop vandaag besteld, morgen in huis. Met zorgvuldige verpakking, betrouwbare verzending - en met hart voor het opgestuurde product.

 

 
Lees meer
Filter uw productenSALE CONTEC Fietsmand Espresso Zwart
CONTEC Fietsmand Espresso Zwart
Een praktische, stalen fietsmand van CONTEC voor voorop. De fietsmand is voorzien van reflectie en wordt vast gemonteerd aan het stuur van de fiets.

€29,95 €24,95

Informatie
SALE CONTEC Bagagedragertas & Stuurtas LIM Trunkbar 5L Olijfgroen
CONTEC Bagagedragertas & Stuurtas LIM Trunkbar 5L Olijfgroen
Een veelzijdige waterafstotende stuurtas of bagagedragertas met een inhoud van 5 liter, reflectie, rolsluiting en een verstelbare schouderriem.

€54,95 €49,95

Informatie
CONTEC Fietsmand Mocca Multi Zwart
Een praktische fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets! Deze stalen fietsmand is compatibel met systeemdragers met het MIK-, Racktime- of AVS-systeem.
CONTEC Fietsmand Espresso KF Zwart
Een praktische, stalen fietsmand van CONTEC voor voorop. De stuurmand is voorzien van reflectie, een draaggreep en een voorgemonteerde KLICKfix-adapterplaat.
CONTEC Bagagedragertas Via Back MIK 32L Zand
Een veelzijdige, waterafstotende bagagedragertas met een ruim te vergroten hoofdvak, uitklapbare zijvakken, reflectie en een voorgemonteerde MIK-adapter.
CONTEC Fietsmand Lungo Multi Zwart
Een fijnmazige, stalen fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets. De fietsmand is compatibel met systeemdragers met het MIK-, Racktime- of AVS-systeem.
CONTEC Fietsmand Mocca MIK Zwart
Een praktische fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets! Deze stalen fietsmand is voorzien van reflectie en een voorgemonteerde MIK-adapterplaat.
CONTEC Stuurtas LIM Hamper FR 15,5L Olijfgroen
Een waterafstotende, olijfgroene stuurtas (of -mand) met een koordsluiting en reflectie. Met een voorgemonteerde adapter voor bevestiging met het KLICKfix-systeem.
CONTEC Stuurtas Mile Grinder Race 3 Zwart
Een waterdichte zwarte stuurtas van CONTEC met een inhoud van 3 liter. De stuurtas heeft twee ritsvakken, klittenbandbevestiging en een afneembare schouderriem.
SALE CONTEC Dubbele fietstas Via Tour Double MIK 32L Zand
CONTEC Dubbele fietstas Via Tour Double MIK 32L Zand
Dubbele fietstas van CONTEC, met 32 liter aan ruimte. Een stijlvolle, no-nonsense tas met reflectie en extra opbergvakken. De waterafstotende tas is inclusief een MIK-adapter.

€99,95 €89,95

Informatie
SALE CONTEC Bagagedragertas LIM Hamper HR 22L Grijs
CONTEC Bagagedragertas LIM Hamper HR 22L Grijs
Een vormvaste grijze bagagedragertas met een koordsluiting en reflectie. Voor vaste bevestiging achterop, en ook geschikt voor MIK- en Racktime-systeemadapters.

€89,95 €84,95

Informatie
CONTEC Fietsmand Fredo Zwart
Een praktische fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets. Deze fijnmazige, stalen fietsmand wordt bevestigd met haken in combinatie met een bagagedrager met veerklem.
Pagina 1 van 5