CONTEC

In de wereld van 'Professional Bike Components' is CONTEC een steeds bekendere speler. Eerlijke techniek, die goed functioneert, er ook nog eens goed uitziet én betaalbaar is? Dat spreekt een breed fietspubliek tot de verbeelding.

Al ruimschoots een decennium is CONTEC een fabrikant en ontwikkelaar - uit Duitsland - die allerlei accessoires op de markt brengt waar fietsers blij van worden. Omdat ze er mooi uitzien, omdat ze veiligheid bieden, omdat ze géén vermogen kosten en omdat ze veel gemak bieden.

Zo draagt het enthousiasme en de kwaliteit van CONTEC bij aan de fijne fietsbeleving van velen, in moederland Duitsland, maar ook in bijvoorbeeld Engeland, Frankrijk en natuurlijk Nederland.

De naam CONTEC duikt niet voor niets op in toonaangevende vaktijdschriften. Sla in zo'n magazine de rubriek met kooptips open en de fietsproducten van CONTEC komen in beeld; niet zelden als Beste Koop of winnaar uit de test. De accessoires staan als in huis, en op elke beschrijving van een mooie fietstas of andere fietsaccessoire op Fietstas.com, lees je waarom!

 


Welke producten CONTEC maakt?
Denk aan: fietstassen, fietshelmen, fietszadels en van alles nog meer.

 
Lees meer
Filter uw producten


CONTEC Fietsmand Espresso KF Zwart
Een praktische, stalen fietsmand van CONTEC voor voorop. De stuurmand is voorzien van reflectie, een draaggreep en een voorgemonteerde KLICKfix-adapterplaat.
CONTEC Fietsmand Lungo Multi Zwart
Een fijnmazige, stalen fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets. De fietsmand is compatibel met systeemdragers met het MIK-, Racktime- of AVS-systeem.
CONTEC Fietsmand Espresso Zwart
Een praktische, stalen fietsmand van CONTEC voor voorop. De fietsmand is voorzien van reflectie en wordt vast gemonteerd aan het stuur van de fiets.
CONTEC Bagagedragertas Via Back AVS 32L Zwart
Een veelzijdige, waterafstotende bagagedragertas met een ruim te vergroten hoofdvak, uitklapbare zijvakken, reflectie en een voorgemonteerde AVS-adapter.
CONTEC Rugzak waterdicht 24L Zwart / zwart
Genieten van eenvoud, maar toch óók van de coolheid van Urban chic. Van de 24 liter schoon aan de haak. Van de absolute waterdichtheid. Van de nauwkeurige kwaliteit. Van het uitneembare tasje. Van de aandacht waarmee deze tas is gemaakt...
CONTEC Smartphone fietstasje Via Phone 0,6L Zwart
Een waterafstotend fietstasje voor uw smartphone voor op het stuur van uw fiets, met een transparant vak en een klein opbergvakje. Inclusief Rixen & Kaul Quad-adapter.
CONTEC Bagagedragertas Via Back RT 32L Zwart
Een veelzijdige, waterafstotende bagagedragertas met een ruim te vergroten hoofdvak, uitklapbare zijvakken, reflectie en een voorgemonteerde Racktime Snap-it adapter.
CONTEC Stuurtas LIM Hamper FR 15,5L Grijs
Een waterafstotende, grijze stuurtas (of -mand) met een koordsluiting en reflectie. Met een voorgemonteerde adapter voor bevestiging met het KLICKfix-systeem.
CONTEC Fietsmand Mocca MIK Zwart
Een praktische fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets! Deze stalen fietsmand is voorzien van reflectie en een voorgemonteerde MIK-adapterplaat.
CONTEC Bagagedragertas LIM Hamper HR 22L Olijfgroen
Een vormvaste olijfgroene bagagedragertas met een koordsluiting en reflectie. Voor vaste bevestiging achterop, en ook geschikt voor MIK- en Racktime-systeemadapters.
CONTEC Fietsmand Mocca Multi Zwart
Een praktische fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets! Deze stalen fietsmand is compatibel met systeemdragers met het MIK-, Racktime- of AVS-systeem.
CONTEC Fietsmand Mocca RT Zwart
Een praktische fietsmand van CONTEC voor achterop de fiets! Deze stalen fietsmand is voorzien van reflectie en een voorgemonteerde Racktime-adapterplaat.
Pagina 1 van 5