Snake

Snake maakt grappige setjes ledverlichting. Snake ledlampjes maakt u gemakkelijk vast aan bijvoorbeeld bagagedrager en/of stuur. Fietsparadijs.com biedt deze lampjes aan als extra accessoire voor op de fiets. Een (extra) ledlampje op uw fiets, zoals van het merk Snake, betekent simpelweg een extra dosis veiligheid.

Leuk voor de kinderen, voor een kleine prijs. Maar eerst en vooral geldt: een (extra) ledlampje op uw fiets betekent simpelweg een extra dosis veiligheid!

Snake en andere fietsverlichting

Fietsverlichting kopen in deze webshop. Een goed idee. U ontvangt deze veilige fietsaccessoire uit voorraad. Kies voor goedkoper én een goede service - óók als het gaat om snelheid en het goed beschermd inpakken van het product, met aandacht. Immers, wat wij uitsturen wordt of eigenlijk al is van u! Daarnaast bieden we véél informatie over al onze fietsaccessoires, waaronder de fietsverlichting. Zie ook de Fietsparadijs.com reviews onderaan deze pagina! Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en bedienen u graag van advies voor het kiezen van een veilige aankoop voor fiets en e-bike.

 

Lees meer
Filter uw producten


Snake Ledverlichting Rood (set)
Deze set van het merk Snake bestaat uit voorlicht en achterlicht, inclusief batterijen. Deze ledlampjes met rood omhulsel bevestigt u snel, zonder gereedschap, aan de fiets. Zo bent u goed zichtbaar in het verkeer.
Snake Ledverlichting Oranje (set)
Deze set van het merk Snake bestaat uit voorlicht en achterlicht, inclusief batterijen. Deze ledlampjes met oranje omhulsel bevestigt u snel, zonder gereedschap, aan de fiets. Zo bent u goed zichtbaar in het verkeer.
Pagina 1 van 1