Wicked

Een Wicked fietsmand? Of een Wicked fietskrat? Wicked is een merk voor klassieke, praktische, goed uitziende gevlochten én stalen fietsmanden en kratmanden. Wicked biedt een goede prijs-kwaliteit verhouding bij al zijn producten, voor meerdere afmetingen portemonnees. Ook heeft Wicked een aantal mooie, houten fietskratten in het assortiment.

Fietsmand van Wicked | Fietstas.com

De manden en kratten van Wicked in deze fietsaccessoire-shop
Fietsparadijs.com heeft Wicked manden voor de fiets van staal, in meerdere kleuren. Naast kratmanden, stuurmanden en overige fietsmanden van natuurlijk rotan. Deze manden zijn er in meerdere formaten. Ze zijn er ook in meerdere vormen: behalve de rechthoekige kratmand is er ook een Wicked buikmand en de 'fietsmand ovaal'. Er zijn ook fietsmanden van dit merk met deksel. De kleuren van de manden variëren van grijs tot lichtbruin en donkerbruin. Ze zijn er eveneens voor de kinderfiets.

Verder produceert Wicked zoals vermeld eveneens houten fietskratten: klein, middel en groot, met en zonder speciale bekerhouder.

Fietsmanden van WickedLees meer
Filter uw productenWicked Fietskrat Middel 24L
Van een fiets een praktisch transportmiddel maken? Groen en duurzaam bezig zijn, veel kunnen meenemen, in een product gemaakt van natuurlijk materiaal? Een houten fietskrat! Zoals deze van Wicked, 24 liter, stevig en zo vast op de voordrager.
Wicked Kratmand L Bruin 60L
Deze Wicked kratmand maat L is een gevlochten, rieten fietsmand van 60 liter. Een naturelle, klassieke mand voor al uw fietsbagage.
Wicked Fietsmand Staal Quick Release Zwart
Deze stevige, stalen fietsmand is gemakkelijk via de twee haken aan uw stuur te hangen. De haken zijn afneembaar zodat de mand prettig mee te dragen is. 22 liter inhoud.
Wicked Fietskrat Klein 17L
Van een fiets een praktisch transportmiddel maken? Deze is vooral geschikt voor de kinderfiets. Om veel te kunnen meenemen, in een product van natuurlijk materiaal. Deze houten fietskrat van Wicked van 17 liter inhoud zit snel vast op de voordrager.
Wicked Kratmand Grijs - Maat S
Zoekt u een praktische fietsmand die er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan is hier de mooie Wicked kratmand! Een kruising tussen fietsmand en fietskrat met een inhoud van ruim 12 liter. Bevestigen gaat eenvoudig met de meegeleverde tiewraps.
Wicked Fietskrat Groot 40L
Van een fiets een praktisch transportmiddel maken? Groen en duurzaam bezig zijn, veel kunnen meenemen, in een product gemaakt van natuurlijk materiaal? Een houten fietskrat! Zoals deze grote Wicked, 40 liter, stevig en zo op de voordrager.
Wicked Fietsmand Staal Quick Release Roze
Deze stevige, stalen fietsmand is gemakkelijk via de twee haken aan uw stuur te hangen. De haken zijn afneembaar zodat de mand prettig mee te dragen is. 22 liter inhoud.
Wicked Picknickmand Naturel Maat L
Zoekt u een mooie fietsmand voor op de voordrager, voorzien van een deksel en met fraaie details? Kijk dan eens naar deze Wicked picknickmand! Verkrijgbaar in twee formaten en in twee kleuren. Hier ziet u de mand in maat L en naturel.
Wicked Fietsmand Staal Quick Release Wit
Deze stevige, stalen fietsmand is gemakkelijk via de twee haken aan uw stuur te hangen. De haken zijn afneembaar zodat de mand prettig mee te dragen is. 22 liter inhoud.
Wicked Kratmand S Bruin 25L
Deze Wicked kratmand maat S is een gevlochten, rieten fietsmand van 25 liter. Een naturelle, klassieke mand voor al uw fietsbagage.
Wicked Fietskrat Middel Met Bekerhouder 24L
Van een fiets een praktisch transportmiddel maken? Groen en duurzaam bezig zijn, veel kunnen meenemen, in een product gemaakt van natuurlijk materiaal? Een houten fietskrat! Zoals deze van Wicked, met 24 liter inhoud, stevig en... met bekerhoudertje!
Wicked Fietsmand Stuur Rechthoek Grijs
Een klassieke fietsmand aan het stuur is handig en fraai. Wat dacht u van deze rechthoekige, rieten fietsmand van Wicked? Eenvoudig aan het stuur te hangen met haken en mee te nemen met het handvat. In drie natuurlijke kleuren.
Pagina 1 van 4