Selle Orient

Selle Orient is een merk geproduceerd door Falko BV. Een internationaal import- en exportbedrijf gespecialiseerd in de tweewielerbranche. Ze maken onder andere fietszadels (zoals onder de noemer Selle Orient) en handvatten. De fietszadels worden geproduceerd in drie klassen; sportief, comfort en relaxed. Hier staat ons aanbod fietszadels van dit merk. Selle Orient in deze webshop kopen? Vele tevreden klanten gingen u vóór! Kijk wat dat betreft eens bij de hoge cijfers bij de onafhankelijke reviews.

Fietsonderdelen en fietsaccessoires zijn het type producten die Falko BV levert aan onder andere Fietsparadijs.com. Falko BV is een Nederlands bedrijf gevestigd in Zevenaar. Falko ontwikkelt meerdere submerken en soorten producten, waaronder Selle Orient. Het bedrijf bestaat sinds 1983, in de vorm van een tweewielerwinkel, opgericht als familiebedrijf. Sinds 1992 heeft Falko het aanbod producten riant uitgebreid. Fietssloten, fietsverlichting en fietszadels zijn voorbeelden van accessoires voor fiets en e-bike die het op de markt brengt. Maar ook fietstassen, fietspompen, fietsgereedschap, fietspedalen en sloten zijn accessoires van Falko. Als gezegd brengt de Gelderse onderneming meerdere merken en identiteiten: denk daarbij ook aan Lynx, Pro-tect en Starry Citycat.

Selle Orient op Fietsparadijs.com

Fietsparadijs.com heeft naast de fietszadels van Selle Orient een enorm groot aanbod aan leuke, handige en veilige spullen voor (op) de fiets: fietstassen, fietssloten, fietsmanden, fietskratten, fietszitjes, fietshelmen, kinderfietshelmen, loopfietsen, kinderfietsen en alle soorten overige fietsaccessoires. Een greep uit deze laatste categorie: fietsendragers, hondenfietsmanden, kinderfietskarren, fietsacculaders, fietsbinders, bidons, fietsbellen, fietscomputers, montage-onderdelen, klikadapters en overige adapters, fietszadels, fietskussentjes, kratstickers, fietsverlichting, fietsnavigatie, regenhoezen, regenpakken, rugleuningen, stuurkussens, voordragers, voetbescherming en spaakbescherming, voetsteunen, fietswindschermen, zadeldekjes, snelbinders, fietsstandaarden en nog vele andere spullen voor (op) de fiets. Wij helpen je graag de beste producten voor fiets en e-bike te kiezen, waaronder die van Selle Orient.

 

Lees meer
Filter uw productenSelle Orient Fietszadel E-Comfort Zwart
De E-Comfort van het merk Selle Orient is een zacht en waterdicht fietszadel. Uitgevoerd in het zwart, met maximaal comfort en ook geschikt voor een E-bike.
Selle Orient Fietszadel Relax Elastomeer Unisex Bruin
De Relax van het merk Selle Orient is een zacht en waterdicht fietszadel. Uitgevoerd in vintage-stijl, met maximaal comfort en geschikt voor een relaxed fietspositie.
Selle Orient Fietszadel City Comfort Bruin
De City Comfort van het merk Selle Orient is een zacht en waterdicht fietszadel. Uitgevoerd in het bruin en met extra dik zadeldek voor extra comfort.
Selle Orient Fietszadel E-Comfort Bruin
De E-Comfort van het merk Selle Orient is een zacht en waterdicht fietszadel. Uitgevoerd in het bruin, met maximaal comfort en ook geschikt voor een E-bike.
Pagina 1 van 1