S'COOL

S'COOL heeft een helder doel voor ogen: het maken van goede, lichte en veilige fietsen voor kinderen. Tijdens de ontwikkeling van hun fietsen wordt altijd rekening gehouden met de wensen van de ouders, het design, de duurzaamheid én de functionaliteit. Het zijn de kenmerken van diverse loopfietsjes, kinderfietsjes en grotere kinderfietsen in hun assortiment.

S'COOL richt zich op het ontwikkelen van innovatieve producten voor zowel peuters, kleuters als tieners. Al vanaf hun allereerste stapjes biedt dit merk met driewielers en loopfietsjes de juiste producten aan op maat van het kind. In de verdere levensfases komen de kinderfietsen, mountainbikes, BMX'en en racefietsen in beeld. Altijd met deze drie pijlers duidelijk in het vizier: kwaliteit, functionaliteit en veiligheid. Bovendien zijn de S'COOL fietsen bovengemiddeld duurzaam.

S'COOL loopfietsen

Loopfietsen van S'COOL leveren we net als alle andere nieuwe fietsaccessoire uit voorraad, snel én zorgvuldig. Kies voor goedkoper én de beste service van een betrouwbare shop voor fietsaccessoires. Een combinatie in de categorie 'waarom niet?'. Zie ook de Fietsparadijs.com reviews! Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en bedienen u graag van advies voor het kiezen van de beste fietsaccessoires - zo ook de loopfietsen van S'COOL maar ook die van veel andere merken. Loopfietsjes van hout, staal, voor jongens, meisjes en op maat voor alle peuterleeftijden. We hebben ze van merken als FirstBIKE, Frog Bikes, Kiddimoto, PexKids, Polisport, Rebel Kidz en Studio 100.

 

 

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE S'COOL Loopfiets aluminium PedeX 01 - vanaf 2 jaar - oranje met blauw
S'COOL Loopfiets aluminium PedeX 01 - vanaf 2 jaar - oranje met blauw
Lichtgewicht aluminium frame en dito vork. Speedster banden met Reflex logo. Stevig kinderzadel. Handvatten met speciale grip voor kleine handjes. Een vorm die past bij topsnelheid. Frisse, stoere kleuren. Jongens en meisjes vanaf 80 cm: opgelet!

€139,00 €114,95

Informatie
Pagina 1 van 1