Vaderdag fietscadeau!

Vaderdag fietscadeau!

Een Vaderdag cadeau voor de fiets? Fietsaccessoires voor mannen!

Zondag 16 juni is het weer Vaderdag. Op zoek naar een fietscadeau voor mannen, voor Vaderdag 2024? Voor alle moeders, zonen en dochters die nog op zoek zijn naar een Vaderdag cadeau hebben wij de perfecte kado tip: een fietstas of fietsaccessoire! Een praktisch cadeau voor de sportieve papa en echt iets waar hij jarenlang plezier van kan hebben.

 

Praktisch cadeau voor de sportieve vader
In Nederland maken zowel moeders als vaders veel gebruik van de fiets. Een fietscadeau is dus iets wat altijd wel van pas komt. Een goede, stevige fietstas bijvoorbeeld, maakt het voor vader net wat makkelijker om een boodschappentas of sporttas te vervoeren. Een messenger bag of kantoortas is ideaal voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Maar ook een handig accessoire als een smartphonehouder of een fietsslot zal menig vader waarderen! Al onze producten variëren in prijs, zodat ook kinderen met behulp van mama een mooi cadeautje voor papa uit kunnen zoeken.

Basil Pakaftas Miles Daypack

Vaderdag kado tips ter inspiratie
Om de keuze voor een fietstas of fietsaccessoire wat makkelijker te maken hebben we speciaal voor Vaderdag enkele specifieke cadeau tips opgenomen. Het eerste cadeau dat ongetwijfeld bij veel vaders in de smaak zal vallen is deze pakaftas van Basil. Deze waterdichte, enkele fietstas is multifunctioneel: hij is namelijk als schoudertas en als rugzak te dragen. Bovendien beschikt de tas over genoeg opbergruimte. Papa’s kunnen de tas dus overal voor gebruiken. Het perfecte cadeau voor vaders die op de fiets naar het werk gaan is deze messenger tas van Beck. Deze waterafstotende enkele fietstas is voorzien van een laptopvak en een schouderband. En daardoor uitermate geschikt voor woon-werkverkeer.


Zie ook ons assortiment aan laptop fietstassen.

Beck Enkele fietstas YES! Zilver

Een fietsaccessoire cadeau
Liever een fietsaccessoire cadeau geven? Met deze handige smartphonehouder van Thule hebben fietsende papa’s hun mobiele telefoon altijd (én veilig) bij de hand. Ideaal voor de sportieve papa op de racefiets, maar ook voor de werkende papa onderweg naar kantoor.


Een ander praktisch cadeau is dit kettingslot van ABUS. Het slot is ART-2 gekeurd en biedt optimale beveiliging van allerlei soorten vaderfietsen.


Een fietsslot is handig in combinatie met een zadeltas, zoals deze zadeltas. Dit stevige tasje is namelijk ideaal voor het vervoeren van een fietsslot. Maar vaders kunnen er ook andere broodnodige spullen in kwijt zoals sleutels, een portemonnee of een mobiele telefoon.


Kijk voor meer Vaderdag cadeau ideeën eens rustig rond in ons fietsparadijs!

 

Thule Smartphone Bike Mount