KADO TIP MOEDERDAG: fietstas en/of een andere nuttige én leuke fietsaccessoire?

KADO TIP MOEDERDAG: fietstas en/of een andere nuttige én leuke fietsaccessoire?

Een praktisch, origineel cadeau voor Moederdag? Geef een accessoire voor de fiets! Een fietstas, een mand of bijvoorbeeld een leuke bel.

Zondag 12 mei is het weer Moederdag, de ideale gelegenheid om alle moeders eens extra in het zonnetje te zetten. Ze staan immers altijd voor het gezin klaar. Dat is wel een bedankje waard toch? Voor alle vaders, zonen en dochters die voor Moederdag op zoek zijn naar iets leuks, hebben wij de perfecte kado tip: een fietstas of fietsaccessoire! Een ideaal cadeau voor de sportieve mama, iets waar ze echt wat aan heeft en jarenlang plezier van kan hebben. 

Basil Dubbele fietstas Urban Dry Double bag 50L Solid black

 

Sportief cadeau voor de fietsende mama
Moeders in Nederland maken veel gebruik van de fiets. De kinderen naar school brengen, even naar de supermarkt of op de fiets naar het werk - de fiets wordt voor allerlei doeleinden gebruikt. Een praktisch fietscadeau is dus iets wat bij moeders altijd wel van pas komt. Een goede, stevige fietstas, bijvoorbeeld, biedt een stukje gemak. Immers, een boodschappentas, handtas of kinderrugzak is zo in de fietstas gestoken. Maar ook een handig accessoire als een fietsbelfietskrat of fietsmand draagt bij aan het fietsgemak.

New Looxs Fietsmand Melbourne Large Brown

Top 10 populaire Moederdag cadeau ideeën
Om de keuze voor een fietstas of fietsaccessoire wat makkelijker te maken hebben we speciaal voor Moederdag een Top 10 met cadeau ideeën samengesteld. De producten in deze Top 10 zijn speciaal geselecteerd en zullen bij velen in de smaak vallen. In de Top 10 vindt u fietstassen, maar ook een aantal handige accessoires zoals een fietsmand, fietsbel of fietskussentje. De producten variëren in prijs, zodat er cadeautips zijn voor elk lid van het gezin. Ook kinderen kunnen zo met behulp van papa een mooi cadeautje voor mama uitzoeken...

Basil Fietsbel Big Bell Wanderlust Orchid Pink - Ding Dong