KADO TIP MOEDERDAG (5% extra korting!): fietstas en/of een andere nuttige én leuke fietsaccessoire?

KADO TIP MOEDERDAG (5% extra korting!): fietstas en/of een andere nuttige én leuke fietsaccessoire?

Een praktisch, origineel cadeau voor Moederdag? Met 5% extra korting? Geef een accessoire voor de fiets!

Zondag 13 mei is het weer Moederdag, de ideale gelegenheid om alle moeders eens extra in het zonnetje te zetten. Ze staan immers altijd voor het gezin klaar. Dat is wel een bedankje waard toch? Voor alle vaders, zonen en dochters die voor Moederdag op zoek zijn naar iets leuks, hebben wij de perfecte kado tip: een fietstas of fietsaccessoire! Een ideaal cadeau voor de sportieve mama, iets waar ze echt wat aan heeft en jarenlang plezier van kan hebben. Extra leuk: op Fietsparadijs.com krijgt u nu in verband met Moederdag 5% extra korting op alle producten! Lees verder voor de code!

Sportief cadeau voor de fietsende mama
Moeders in Nederland maken veel gebruik van de fiets. De kinderen naar school brengen, even naar de supermarkt of op de fiets naar het werk - de fiets wordt voor allerlei doeleinden gebruikt. Een praktisch fietscadeau is dus iets wat bij moeders altijd wel van pas komt. Een goede, stevige fietstas, bijvoorbeeld, biedt een stukje gemak. Immers, een boodschappentas, handtas of kinderrugzak is zo in de fietstas gestoken. Maar ook een handig accessoire als een fietsbel of fietskrat draagt bij aan het fietsgemak.

Basil Dubbele fietstas Urban Dry Double bag 50L Signal red


Top 10 populaire Moederdag cadeau ideeën

Om de keuze voor een fietstas of fietsaccessoire wat makkelijker te maken hebben we speciaal voor Moederdag een Top 10 met cadeau ideeën samengesteld. De producten in deze Top 10 zijn speciaal geselecteerd en zullen bij velen in de smaak vallen. In de Top 10 vindt u enkele fietstassen, maar ook een aantal handige accessoires zoals een fietsbel of zadeldekje. De producten variëren in prijs, zodat er cadeautips zijn voor elk lid van het gezin. Ook kinderen kunnen zo met behulp van papa een mooi cadeautje voor mama uitzoeken...

Basil Fietsbel Big Bell Magnolia Teal blue - Ding Dong                                            Hooodie Zadeldekje White Small Dots


Vind hier uw kortingscode!

In verband met Moederdag krijgt u 5% extra korting op alle producten in onze webshop. Onze producten zijn al gunstig geprijsd maar hier komt nu dus nog eens extra korting bovenop! De kortingsactie loopt tot 12 mei 21:59 uur. Hoe stelt u de korting veilig? Vul uw winkelwagen met één of meerdere producten (het maakt dus niet uit hoeveel producten u kiest). Vul bij de betaling de kortingscode md52018 in en de korting wordt automatisch berekend. Zo kunt u ‘m niet mislopen!