Valentijnsdag: verleidelijke fietstas met bloemen!

  • Geplaatst op
Valentijnsdag: verleidelijke fietstas met bloemen!

Verleidelijke fietstassen. Voor Valentijnsdag. Cadeaus vol bloemen die nooit verwelken. Een fietstas met bloemenmotief!

Een bloemrijk cadeau voor uw geliefde vrouw of vriendin op Valentijnsdag? Fietsparadijs.com weet iets origineels. Een verrassing speciaal voor op 14 februari die een cadeautje combineert met weelderige bloemen. Waarmee uw geliefde het hele jaar óók op de fiets aan u zal blijven denken.

Valentijnsdag: om de liefde nog eens te onderstrepen
De traditie is in Engeland en de Verenigde Staten al eeuwen bekend, maar ook in Nederland weet niemand meer beter dan dat Valentijnsdag dé dag is om aandacht te besteden aan diegene die u liefhebt. Met een simpel gebaar, een kaartje of boeket(je). En/of met een cadeau om de liefde nog eens extra te onderstrepen...

Fietstassen met bloemenmotief

Onverwacht Valentijnsdag-cadeau op Fietsparadijs.com
Op de naamdag van de Heilige Valentius (Sint Valentijn) zijn er veel traditionele presentjes die het goed doen bij de ontvanger. Een geurtje, badolie, bos rozen, avondje uit eten. Dat zijn nou níet typisch de accessoires die u vindt op Fietsparadijs.com, maar des te onverwachter is onze volgende suggestie!

Een fietstas met bloemen!
Voor heren die hun dames in het zonnetje willen zetten, bij zowel regen, wind als stralend weer: heeft u al eens gedacht aan een fietstas met bloemen!? Fietstassen met bloemen, ofwel een bloemenmotief, zijn vier seizoenen lang fris en vrolijk. Een fietstas met bloemetjesmotief straalt bovendien echt af op de prachtige dame in kwestie op de fiets.

Een symbolisch bloemetje - op een fietstas
U geeft symbolisch een bloemetje dat nóóit verwelkt én u geeft tegelijkertijd een cadeau dat bijna dagelijks van pas komt en aan uw gulle gift doet herinneren. Deze fietstassen zijn er van topmerken, ze zijn er in verschillende kleuren en in verschillende soorten prints. En met verschillende soorten bloemen erop, zoals bijvoorbeeld binnen de fraaie, vrolijke, frisse serie Bloom van Basil.
Fietstas met tulpen
Verleidelijke fietstassen
Fietsparadijs.com heeft nog meer suggesties als het gaat om fietstassen met bloemetjesmotief. Zoals deze bijvoorbeeld. De tassen met de verleidelijke naam Elegance. De fietstassen uit de Bohème-serie, met een ietwat kunstzinniger karakter. De Fiori's van het merk New Looxs. De Lilly Hanna. De Lilly Ella. De Tosca... Klikt u maar eens hier.

Charmante shoppers en veel méér
Of neem de Beck Shopper Tulips Yellow. U ziet het: fietstassen zoals mooie zadeldekjes met bloemen erop zijn er op Fietsparadijs.com te over. Zowel dubbele fietstassen, enkele fietstassen als charmante shoppers en schoudertassen.

Iets voor de fiets Valentijn

Ook fietsbellen en zadeldekjes met bloemenmotief
Tot slot: u vindt op deze site ook fietsbellen zoals met bloemenmotief. Neem de fietsbel en aanverwante producten binnen de serie Wanderlust of de fietsbellen in de Bohème-serie, die perfect passen bij de Bohème-tassen. En u kunt zelfs een zadelhoes met matchende bloemenprint bestellen... zomaar een voorbeeld: dit romantische zadeldekje.
 
Het is uw geliefde ongetwijfeld een dikke omhelzing waard! Vragen? Kunnen wij u helpen met het vinden van het passende Valentijnscadeau? Neem vrijblijvend contact met ons op, we adviseren u graag.