Sint: "Hier is waar ik cadeaus vind!"

Sint: "Hier is waar ik cadeaus vind!"

Welkom Sint! Samen met al je roetveeg en gekleurde Pieten, in ons Hollandse land van molens, tulpen, klompen en de fiets!

De Sint wil alleen maar de allerleukste cadeautjes kunnen vinden, kopen en geven. Nou, dan zit het in een paradijs zoals deze webshop, met werkelijk allerhande accessoires voor e-bike en tweewieler, wel baard. Euh, snor. Kijk en scroll maar eens rond en Sinterklaas en zijn Pieten schreeuwen het van de daken: hier vind je tal van kleurige, praktische, leuke, gevarieerde én voordelige fietscadeaus die je raken!

Inspiratie voor cadeaus...?

Wat te denken van een loopfietsje? Té schattig. Een vét glunderend kindergezicht krijg je er gratis bij!


Een stoere of schattige kinderfiets? Een stoere kinderfiets van Frog Bikes? Of toch een schattige kinderfiets met bekende tv figuren zoals K3, en Maya. Deze kinderfietsen kunt u ook voorzien van te gekke accessoires!Een kleurrijke fietskrat?

Eventueel met één van die leuke afdekhoezen...

Fietsmand met afdekhoes Hooodie


Een kinderslot dat menig hart sneller doet kloppen: die van de kids van enthousiasme, en die van mensen op dievenpad van angst. Zoals deze lieve maar wakende Flappie de Waakhond sloten.

Of een fietstas? Sinterklaas wil het vanwege keuze-stress eigenlijk niet weten, maar er zijn er wel héél erg veel. Ja werkelijk heel erg veel.


 


Een kinderfietshelm... Met namen als Buddy, Heart, Go, Pilot, White flowers, Eekhoorn, Rainbow, Sparkling, Red Target, Smooty Smiley, Scraper, Black on/off, Goggle, Pink Bunny, Astronaut, Hero Schwantz... Om er bij deze alvast een paar van in het vizier te hebben! 

Een fietsmand. Voor de hond, voor de bakker, voor de picknicker, de traditionele fietsliefhebber, de houtliefhebber of de man/vrouw die meer is van staal...

Betaalbare kinderfietshelm

Een kinderzitje, of als kleiner cadeau: een variant daarop zoals het superhandige fietskussentje met opwekkend design.

Een handige kinderfietskar, veel ruimte. Handig om uw kind en de cadeautjes in mee te nemen na een geslaagde pakjesavond!

Een handige voordrager, stoere soort snelbinder. Een fietsbel (mooie surprise-prijs, geweldige varianten, en vaak passend bij een zadeldekje), of een fietsstoeltjes stylingset...
     

Een toybar, kinderfietsmandje, kinderfietshandschoen. Poppenfietszitje of toeters en bellen, die als een klok klinken vanuit de afdeling Kinderfietsaccessoires

En dat allemaal in de prijscategorie 'voordelig', net als deze talloze kado tips. Dat kan alleen op Fietsparadijs.com. Dat zal verreweg de meeste Sinterklazen, anno 2023 allang niet meer verbazen!