Vakantie & fietsen in 2018

Vakantie & fietsen in 2018

Fietsend 2018 in: inspiratie op de Vakantiebeurs en fietsaccessoires voor comfort, gemak en een beetje sjeu!

In maart is er de fiets- en wandelbeurs. In de Jaarbeurs in Utrecht, speciaal voor de actieve fietser en wandelaar. Daar komt Fietsparadijs.com in het voorjaar van 2018 zeker op terug! In diezelfde Jaarbeurs is er al vanaf 10 januari ook al de Vakantiebeurs. De voorpret voor een nieuw vakantieseizoen kan bijna beginnen. Het wordt weer een jaar vol fietsplezier!

Fietsvakantie in 2018?
Voor wie al trappelt van de trek in een fietsvakantie, heeft de beurs legio tips en inspiratievolle ideeën. Van kortlopende tot iets langere vakanties. Tot en met 14 januari is het #vakantievoorpret geblazen, met workshops, presentaties en persoonlijke ontmoetingen. Verspreid over diverse nationale en internationale theaters kunt u genieten, krijgt u een hapje en een drankje en... laat u zich natuurlijk vooral informeren over de mogelijkheden die er zijn voor een gezonde, fantastische fietstocht.

Spullen voor op de fiets!

Met Fietsparadijs.com goed op weg
Op zoek naar een stukje hemel op aarde, is fietsen een paradijs. De liefhebber van sportieve tochten weet dat het pure ontspanning betreft. Fietsparadijs.com weet ook dat u dan wél graag goed georganiseerd de route wil beginnen. Van het uitstippelen ervan tot de zekerheid van prima equipment onderweg. Zonder kleine en grotere hindernissen zoals flapperende onderdelen, natgeregende spullen of een opbergvak waar u al fietsende niet gemakkelijk bij kunt...

Voorbeelden van gemak voor op de fiets
... Maar juist mét het gemak van bijvoorbeeld een waterafstotende stuurtas met transparante kaarthouder. Een dubbele fietstas die 100 procent waterdicht is én stevig vastzit. Een degelijke, veilige fietshelm voor hogere fietssnelheden. Of een kettingslot met auto-click sluiting als tweede slot voor een snelle tussentijdse stop.

Het zijn 'zomaar' een paar van onze fietsaccessoires die het gemak dienen van de tourfietser!

Fietsen met sjeu
Fietsparadijs.com heeft echter - het zal u niet verbazen - nog veel en veel meer accessoires voor de fiets. Of u nou een sportieve toerfietser bent of 'verplicht' dagelijks of wekelijks de tweewieler op moet; comfort, gemak en een beetje sjeu op de fiets is voor alle bikers welkom.

Accessoires voor elke fietser
Daarom heeft deze webshop ook in het nieuwe jaar fietsaccessoires voor de zakelijke fietser, voor de ouder met kind, de sportende jongens en meisjes, voor de hippe jongedame, de peuter, de krantenbezorger, stoere motorrijder, schoolgaande jeugd en ga zo maar even door.

Vakantie en fietsen

Met veel plezier
De prijzen blijven in 2018 gewoon verrassend laag. Voor de service zetten wij ons zo mogelijk met nóg meer plezier in. En de omvang van ons assortiment? Die blijft werkelijk waar ongekend...

Fietsend het nieuwe jaar in!
Het team van Fietsparadijs.com wenst alle fietsers een uitmuntend, comfortabel en goed beschermd gloednieuw jaar!!!