Waterdichte rugtassen

  • Geplaatst op
Waterdichte rugtassen

Waterdichte rugtassen: zo belangrijk voor de laptop!

Op de fiets, in de trein of te voet: op weg naar school of werk dragen veel reizigers een waterdichte rugtas. Omdat er vaak een laptop, smartphone, notebook of ander apparaat in zit.


Het komt daadwerkelijk voor dat de eigenaar geheel doorweekt op school of kantoor verschijnt. En dan tot de conclusie moet komen dat hij of zij niet alleen een nat pak heeft opgelopen, maar ook een natte laptop, bijvoorbeeld. Pas maakten we het zelf nog mee: een medewerker van Fietsparadijs.com kwam aan met een gecrashte notebook. Tel uit je winst…

Waterdichte rugtassen, voor op de fiets, in de trein of anderszins, houden de inhoud ervan droog, schoon én werkend. En dat is heel wat waard. Zeker als het een apparaat betreft, of belangrijke papieren, want dat kan natuurlijk ook. Je kunt er als dagelijkse forens die een rugtas wil, niet omheen: het online aanbod aan waterdichte rugtassen bekijken!

Waterdichte rugtas voor de laptop

Waterdichte rugtassen die tegen een bui kunnen. Of beter gezegd: tegen een stortbui. Verschillende merken zijn gespecialiseerd in waterdichte oplossingen voor het altijd droog kunnen meenemen van een laptop en andere inhoud van de rugtas. Zelf kun je je drooghouden met een regenpak. Je kunt óók een waterafstotende rugzak kopen. Maar moet het écht waterdicht zijn? Dan kom je al gauw bij de merken Vaude, Ortlieb, AGU en Thule.

Een waterdichte laptop rugtas van Ortlieb, Vaude, AGU of Thule ademt de allerhoogste kwaliteit. Het zijn de wat duurdere, maar ook de beste waterdichte rugzakken die er op de markt zijn. We verkopen ook andere, goedkopere maar tevens goede merken tassen, rugtassen, overige fietstassen en fietsrugtassen met een stevige waterdichtheid. Denk aan XLC, Contec, New Looxs, Basil en Lynx. Daar zit zelfs een budgetmerk bij! Met de rugtassen die we hier noemen zijn ook echt alle spullen, laptops en inhoud verzekerd van volledige waterdichtheid. Oók bij een hevige, hevige plensbui.

 

Waterdichte rugzak laptop

 

 

 

 

 

 

Waterdichte rugzak voor kantoor / werk / universiteit / school

Fietsparadijs.com verkoopt een keur aan waterdichte rugzakken. Van onze merken die rugtassen produceren hebben we al hun modellen! Deze kunnen niet alleen op de fiets of e-bike dienst doen, maar eveneens wandelend, of tijdens trekking en andere outdoor activiteiten. Hoe onze rugtassen het daadwerkelijk droog houden, die laptop, notebook, maar ook paperassen, kleren en eten? Daarvoor heeft elk merk zo zijn eigen techniek. Sommige technieken zijn meer universeel, andere technieken voor een waterdichte rugtas zijn weer unieker en specifieker voor het merk zelf. Welke dit zijn? Lees het op onze productpagina met waterdichte rugtassen!