Amigo

Falko BV is een internationaal import- en exportbedrijf gespecialiseerd in de tweewielerbranche. Fietsonderdelen en fietsaccessoires zijn het type producten die Falkostore levert aan onder andere Fietsparadijs.com.

Falko BV is de originele naam van dit Nederlandse bedrijf, gevestigd in Zevenaar. Falko ontwikkelt meerdere submerken en soorten producten, waaronder de Amigo voetpomp. Het bedrijf bestaat sinds 1983, in de vorm van een tweewielerwinkel, opgericht als familiebedrijf. Sinds 1992 heeft Falko het aanbod producten riant uitgebreid. Fietssloten, fietsverlichting en fietszadels zijn voorbeelden van accessoires voor fiets en e-bike die het op de markt brengt. Maar ook fietstassen, fietspompen, fietsgereedschap, fietspedalen en sloten zijn accessoires van Falko. Als gezegd brengt de Gelderse onderneming meerdere merken en identiteiten: denk daarbij aan Lynx, Pro-tect en Starry Citycat.

 

 

 

Lees meer
Amigo Mini voetpomp met manometer
Altijd handig voor in huis - en onderweg. Of op vakantie. Deze mini voetpomp voor fietsband én andere opblaasbare attributen is geschikt voor alle ventielen van Dunlop, Presta en Schrader. Inclusief tasje, adapters en manometer. Een praktisch pompje!
Pagina 1 van 1