Belll

Een fietsbel een fietsbel een fietsbel ... Tegenwoordig is een fietsbel meer dan alleen een fietsbel. Belll maakt er een hele attractie van. De leukste bellen voor op de kinderfiets en volwassenen fiets. Een luide bel, een grappig of anderszins bijzondere uitvoering, hip, mooi of voornamelijk 'raar': Belll maakt het waar!

Tip: een fietsbel is een leuk cadeautje voor uzelf of een ander.

 

Lees meer
Filter uw producten


Belll Fietsbel Ei Emoticon Verrast
Hoe vrolijk en leuk wil je een fietsbel hebben? Met dit verbaasde ei als fietsbel is inhalen feest. De stalen fietsbel heeft een helder geluid en is makkelijk te bevestigen.
Belll Fietsbel Ei Emoticon Verliefd
Hoe vrolijk en leuk wil je een fietsbel hebben? Dit blije ei als fietsbel is er één om verliefd op te worden. De stalen fietsbel heeft een helder geluid en is makkelijk te bevestigen.
Belll Fietsbel Ei Calimero
Bellen was nog nooit zo leuk met deze Calimero fietsbel. De stalen fietsbel met goed, helder geluid is met recht een cadeautje voor op de kinderfiets!
Belll Fietsbel Ei Emoticon Boos
Hoe leuk wil je een fietsbel hebben? Met dit grappige, roodaanlopende ei als fietsbel is inhalen een feest. De stalen fietsbel heeft een helder geluid en is makkelijk te bevestigen.
SALE Belll Ding Dong Bel - Geel/ groen - Opruiming
Belll Ding Dong Bel - Geel/ groen - Opruiming
Ding Dong Bel - Geel/ groen - Deze bel is het gevolg van opruiming in het magazijn en bieden we daarom ook zo goedkoop aan.

€12,95 €6,95

Informatie
Belll Fietsbel Ei Emoticon Zonnebril
Hoe vrolijk en leuk wil je een fietsbel hebben? Met dit stoere ei als fietsbel is inhalen feest. De stalen fietsbel heeft een helder geluid en is makkelijk te bevestigen.
Belll Fietsbel Ei Emoticon Blauw Oog
Dit ei met blauw oog ziet er misschien wat zielig uit maar maakt wel een unieke, en stiekem best grappige, fietsbel. De stalen fietsbel heeft een helder geluid en is makkelijk te bevestigen.
Belll Fietsbel Ei Emoticon Lachend
Hoe vrolijk en leuk wil je een fietsbel hebben? Met dit blije ei als fietsbel is inhalen feest. De stalen fietsbel heeft een helder geluid en is makkelijk te bevestigen.
Pagina 1 van 1