GAD

GAD is het in opmars zijnde merk voor sloten en ander fietstoebehoren, van Gransier. Gransier is sinds 1966 leverancier voor de vakhandel in fietsen, bromfietsen, scooters en aanverwante producten.

Op Fietsparadijs.com vindt u in elk geval het GAD ART-4 kettingslot Scool. Het is een unieke kans op de aanschaf van een zéér degelijk, ART-4 slot (motorslot) voor een uitgelezen lage prijs. Een flinke korting, gewoon als speciale aanbieding, mogelijk gemaakt door een grote inkoop. 'Te mooi om waar te zijn'? In dit geval niet!


GAD slot

Fietssloten, motorsloten en autosloten
Guard (de achterliggende naam) is opgericht in 2008 en intussen al geruime tijd één van de grootste 'slotenmakers' wereldwijd. Het bedrijf heeft ruim 1500 werknemers, met als basis Nederland en China. Guard is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van zowel fietssloten, motorsloten als autosloten.

Bijzondere cilinders en sleutels
Kettingsloten van Guard bestaan onder andere uit hoogwaardige, innovatieve cilinders en sleutels. Deze worden alleen door GAD gemaakt en gebruikt en gelijken sterk op de techniek die wordt toegepast in de automotive industrie. In andere woorden: deze cilinders en sleutels zijn vergelijkbaar met die in de hedendaagse auto’s.

GAD sloten zonder lagers
GAD is zich er bijvoorbeeld van bewust dat lagers problemen kunnen veroorzaken; zand en vocht in het mechanische gedeelte kunnen leiden tot een slecht functionerend slot. Daarom maakt GAD (/Guard) 'eenvoudigweg' sloten zonder lagers... In plaats daarvan is er bij de allernieuwste, gecertificeerde sloten sprake van een roterend shifting systeem dat het slot sluit, direct gekoppeld aan het cilinder. Het zijn typisch verbeteringen van GAD, die een vastlopend slot onmogelijk maken. En daarmee volledig recht doen aan de term 'betrouwbaarheid'.

 

GAD op Fietsparadijs.com

Een GAD slot of één van onze vele andere producten voor de fiets of kinderfiets kopen? Vele tevreden klanten van deze webshop gingen u vóór, getuige ook de hoge cijfers bij de onafhankelijke reviews. Fietsparadijs.com biedt een van de grootste assortimenten aan spullen voor (op) de fiets: fietstassen, fietssloten, fietsmanden, fietskratten, fietszitjes, fietshelmen, kinderfietshelmen, loopfietsen, kinderfietsen en alle soorten overige fietsaccessoires. Een willekeurige greep uit deze laatste categorie: fietsendragers, hondenfietsmanden, kinderfietskarren, fietsacculaders, fietsbinders, bidons, fietsbellen, fietscomputers, montage-onderdelen, klikadapters en overige adapters, fietszadels, fietskussentjes, kratstickers, fietsverlichting, fietsnavigatie, regenhoezen, regenpakken, rugleuningen, stuurkussens, voordragers, voetbescherming en spaakbescherming, voetsteunen, fietswindschermen, zadeldekjes, snelbinders, fietsstandaarden en nog vele andere spullen voor (op) de fiets.

Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en helpen je graag bij het kiezen van de beste producten voor fiets en e-bike. Waaronder die van GAD.

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1