Alpina

Alpina fietsaccessoires zijn gemaakt om plezier in sport te kunnen beleven. Fietshelmen en kinderfietshelmen van Alpina zijn te vinden op Fietsparadijs.com. Inspiratie voor genieten van sport: het is al sinds 1980 de drijfveer van het familiebedrijf uit Sulzemoos (Beieren, Duitsland) bij het vervaardigen van hun producten.

Alpina inspireert. Met producten, robuuste bescherming en innovatie, in de vorm van accessoires voor fietsen en andere sporten. Deze producten gaan hand in hand met design, mode en lifestyle. Samen het plezier van sport beleven - dat is de focus van Alpina. Het komt tot uiting in de genoemde kinderfietshelmen en overige e-bike en fietshelmen, maar ook in zonnebrillen en skihelmen bijvoorbeeld.

Creatieve en innovatieve oplossingen, met gebruik van geavanceerde technologieën, om de sporter lekker te kunnen laten sporten. In volle concentratie en bewustzijn van elk moment. 'Made in Germany', is een belangrijke factor voor Alpina Sports.

 

 

Alpina fietsaccessoires

Een fietsaccessoire zoals een kinderhelm van het merk Alpina kopen? Het leveren van uw nieuwe Alpina Sports accessoire gebeurt bij ons vanuit voorraad, met snelle verzending en zorgvuldige verpakking. Zie bovendien bij elk Alpina product op deze site ook de lage prijs. Kies voor goedkoper én de beste service van een betrouwbare shop voor fietsaccessoires. Zie ook de reviews van anderen over onze webshop Fietsparadijs.com! Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed te bereiken en bedienen u graag van advies voor het kiezen van de beste Alpina helm - of één van onze andere fietshelmen of overige fietsaccessoires!

 

Lees meer
Filter uw producten


Alpina Kinderfietshelm Hackney Disney Star Wars Black
Stoere donkergrijze Star Wars kinderfietshelm met felgele details. Deze lichtgewicht helm is veilig, sterk en zit prettig om het kinderhoofd.
Pagina 1 van 1