BikersOwn

BikersOwn maakt onder andere beschermhoezen voor fietsaccu's, zoals voor de bagagedrager accu's Powerpack van Bosch. De accuhoezen zijn van hoogwaardig en flexibel neopreen, ter bescherming van de e-bike accu tegen kou, schokken en beschadigingen, vuil en steenslag. BikersOwn richt zich op het accessoires speciaal voor de elektrische fiets en e-bikes zoals de pedelec fiets. De fabrikant vervaardigt producten zoals regenhoezen, bescherming tegen krassen, hoezen voor fietstassen en accu's.

BikersOwn producten kopen kan via Fietsparadijs.com direct uit voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van BikersOwn of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

BikersOwn fietsaccessoires

Uw pakket met product(en) van BikersOwn en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Fietsparadijs.com vóór 22:00 verzenden we dezelfde dag. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar. Fietsparadijs.com is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan fietsaccessoires: fietstassen, fietssloten, fietsmanden, fietshelmen, fietsstoeltjes, loopfietsen, kinderfietsen en alle soorten overige fietsaccessoires van klein tot groot. Naast BikersOwn zijn er nog veel meer bekende merken op Fietsparadijs.com.

 

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1