Crazy Safety

Ze zijn mega opvallend te noemen: de kinderfietshelmen van Crazy Safety. Dit Deense merk weet wel hoe je een fietshelm voor kinderen aantrekkelijk maakt. Kijkt u maar eens in ons assortiment en u begrijpt direct wat we bedoelen. Vrolijk, grappig, apart en vernuftig: het zijn eigenschappen die ervoor zorgen dat elk kind liever wél dan niet op de fiets een helm opzet. En dat is nou net de bedoeling. 

Knotsgek en veilig in één helm
Want het gaat natuurlijk ook bij Crazy Safety om veiligheid. Bij een val- of slippartij in het verkeer behoedt de helm voor onnodig letsel en daar is elk kind bij gebaat. De combinatie van ‘knotsgek’ en ‘Safety’ met een hoofdletter is een efficiënte gebleken. 

Comfortabel en goede kwaliteit bovendien
Veiligheid kan wel degelijk ook cool zijn, is de filosofie van Crazy Safety en geestelijk vader Zdenko Oliver Santini die het design heeft verzorgd van vele kleurrijke dierenkoppen ‘slash’ helmen. Kinderfietshelmen die behalve aansprekend, óók gewoon uitermate goed van kwaliteit zijn en comfortabel in het dragen. Op de fiets dan wel op de skates, de steps of bijvoorbeeld het skateboard.Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1