Crazy Safety

Crazy Safety kinderfietshelmen: ze zijn mega opvallend! Crazy Safety is een Deens merk dat een fietshelm voor kinderen aantrekkelijk maakt. Bekijk maar eens ons assortiment aan Crazy Safety producten en het is in een oogopslag duidelijk. Vrolijk, grappig, apart en vernuftig: het zijn eigenschappen van deze in Denemarken gemaakte kinderhelmen. Kenmerken die ervoor zorgen dat een kind liever wél dan niet op de fiets een helm opzet!

Want het gaat natuurlijk ook bij Crazy Safety om veiligheid. Bij een val- of slippartij in het verkeer behoedt de helm voor onnodig letsel en daar is elk kind bij gebaat. De combinatie van ‘knotsgek’ en ‘Safety’ met een hoofdletter is een efficiënte gebleken. 

Comfortabel en goede kwaliteit bovendien
Veiligheid kan wel degelijk ook cool zijn, is de filosofie van Crazy Safety en geestelijk vader Zdenko Oliver Santini. Hij heeft het design verzorgd van vele kleurrijke dierenkoppen ‘slash’ helmen. Kinderfietshelmen die aanspreken, maar óók gewoon goed van kwaliteit zijn en comfortabel dragen. Op de fiets dan wel op de skates, op de steps of bijvoorbeeld het skateboard.

Over Crazy Safety

Kinderen houden natuurlijk van gekke dingen, zo vertelt het merk zijn verhaal op zijn eigen site (CrazySafety.com). Zet een kind een Crazy Safety-helm op in de vorm van een dier dan komt dat dier tot leven...

De 2D en 3D ontwerper Zdenko Oliver Santini, mede-eigenaar van het bedrijf, put zijn inspiratie ook uit zijn eigen jeugd. Hij moest als 8-jarig jochie van zijn ouders een (saaie) fietshelm op, en versierde deze zelf maar met een kartonnen snuit, tanden en twee ogen van piepschuimballen. Zo, de helm was omgetoverd tot een krokodil! Iets dat zijn vriendjes vervolgens natuurlijk óók wel wilden...

CrazySafety kiest enkele decennia later voor veiligheid in combinatie met een wereld van coole en charmante dieren die wachten om de beste vriend van je kind te worden.

Oorspronkelijk behoorde het bedrijf tot het grote merk ABUS. Mede onder eigenaarschap van Oliver Santini - met jarenlange ervaring in de tekenfilm- en designindustrie - is CrazySafety inmiddels een zelfstandig, innovatief merk. Met aandacht voor helmen, maar ook voor overige fietsaccessoires.

Crazy Safety en Fietsparadijs.com

Voor een klein meisje of kleine jongen een accessoire van het merk Crazy Safety kopen? Kies voor betaalbaar én de service van Fietsparadijs.com, de bekende en uitgebreide webshop voor fietsaccessoires. Ook voor een ander product dat het fietsen leuker, veiliger en/of aangenamer maakt, is ons enorme aanbod de (ontspannende) moeite van het 'scannen' zeker waard. Ziet u iets leuks, veiligs en/of comfortabels voor op de fiets of elektrische fiets? Dan vertellen onze beschrijvingen bij het product al het volledige verhaal. Maar schroom bij aanvullende vragen of een verzoek tot advies zeker niet om de desbetreffende specialist van Fietsparadijs.com digitaal nog even aan zijn of haar jasje te trekken!

Crazy Safety producten: op Fietsparadijs.com. Snel gevonden, snel geleverd, snel in goede staat in huis!

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1