DoubleLock

DoubleLock sloten zijn er voor de fiets, maar ook voor de boot, caravan, aanhangwagen, vrachtwagen, container, diverse watersportvoertuigen en tweewielers. Een fietsslot of ander slot van DoubleLock is hoog van kwaliteit, opvallend gebruiksvriendelijk (en ziet er ook nog mooi uit).

Veiligheid voorop, met een slot van DoubleLock. Het merk heeft een breed scala aan anti-diefstal producten voor genoemde voertuigen, waaronder de fiets en elektrische fiets. Het assortiment omvat een groot aantal unieke, gepatenteerde producten. DoubleLock producten zijn waar mogelijk SCM of ART goedgekeurd en worden in dat geval door veel verzekeraars aanbevolen. De gebruiksvriendelijkheid van deze sloten zit 'm in bijvoorbeeld sleutels met extra grip en praktische slothouders voor op de fiets.

DoubleLock sloten

Sloten van DoubleLock worden door het bedrijf in eigen beheer ontwikkeld. Het assortiment loopt uiteen van disselsloten voor elk type koppeling, wielsloten, kettingsloten, containersloten, buitenboordmotorsloten, vrachtwagensloten, beugelsloten, aankoppelsloten en hangsloten tot kabelsloten. Met name de kabelsloten zijn prima te gebruiken als fietsslot. Voor de andere sloten zoals die zojuist zijn genoemd, is Slotenonline.nl (een andere webshop dan Fietsparadijs.com) de online plaats waar u een kijkje kunt nemen.

De kabelsloten van DoubleLock in deze shop zijn er in meerdere varianten. Dit type fietsslot in de vorm van een kabel en van het merk op deze pagina, is er met en zonder vast slot, met en zonder slot met cijfercode, met alleen lussen (te gebruiken samen met een los hangslot of beugelslot), en in uiteenlopende lengtes, tot ruim boven de 2 meter. Deze kabels zijn ook prima te gebruiken als bootslot, bijvoorbeeld in combinatie met een hangslot, beugelslot en/of muuranker.

 

DoubleLock sloten

 

DoubleLock fietssloten

Het aanbod van DoubleLock / fietssloten bestaat uit bekende kabelsloten zoals de Coil Cable Combo en de Coil Cable Key. De prijzen van DoubleLock sloten zijn alleszins betaalbaar. Een fietsslot van DoubleLock kopen kan op Fietsparadijs.com. De precieze eigenschappen van deze sloten staan in deze webshop bij elk product beschreven en benoemd. Ook tonen we gedetailleerde productfoto's gemaakt in onze eigen fotostudio. Het leveren van uw nieuw DoubleLock slot gebeurt vanuit ons eigen magazijn en kunnen we daarom direct en rechtstreeks leveren op het door u opgegeven adres.

 

Lees meer
Filter uw producten





DoubleLock Kabelslot Cable Key 120/12 - 120 CM
De Cable Key 120/12 van DoubleLock is een flexibel, goed hanteerbaar en sterk kabelslot voor de fiets. Voorzien van een duurzame vinyl kabelhoes en een slotmechanisme dat veel trekkracht en ander dievengeweld aankan. Lengte: 120 cm.
DoubleLock Kabel voor hangslot Cable 220/10 - 220 CM
Deze multifunctionele losse kabel van DoubleLock is 220 cm lang en 10 mm dik. Gemaakt van staal en voorzien van duurzame vinyl kabelhoes. Biedt in combinatie met een hangslot een prima basisbeveiliging van bijvoorbeeld een boot of een stel fietsen.
DoubleLock Kabelslot Coil Cable Combo 240 CM
Zwart, sterk kabelslot van Double Lock met zelfoprollende kabel van 240 cm lang en 12 mm dik. Het slot sluit door middel van een cijfercode. Om de kabel zit een beschermlaag die beschadiging van uw fiets voorkomt.
DoubleLock Kabelslot Coil Cable Combo 185 CM
Zwart, sterk kabelslot van Double Lock met zelfoprollende kabel van 185 cm lang en 12 mm dik. Het slot sluit door middel van een cijfercode. Om de kabel zit een beschermlaag die beschadiging van uw fiets voorkomt.
DoubleLock Kabel voor hangslot Cable 120/10 - 120 CM
Deze multifunctionele losse kabel van DoubleLock is 120 cm lang en 10 mm dik. Gemaakt van staal en voorzien van duurzame vinyl kabelhoes. Biedt in combinatie met een hangslot een prima basisbeveiliging van bijvoorbeeld één of twee fietsen.
DoubleLock Kabelslot Strap Lock Set 56cm Rood
Een set van twee Strap Lock-kabelsloten met cijfercode waarmee u eenvoudig gereedschap, bagage of fietsaccessoires, zoals een fietshelm of tas, kan beveiligen.
DoubleLock Discus Lock 70 mm K.A. - gelijksluitend
Dit breed toepasbare, gelijksluitende 70 millimeter discusslot K.A. (Key Alike) is ideaal als beveiligingsmechanisme voor verschillende speciale sloten, of voor bijvoorbeeld het vastzetten van staalkabels en kettingen. Dit slot van DoubleLock ontvang...
Pagina 1 van 1