Hornit

Hornit is opgericht door voormalig advocaat en Ironman-triatleet, Tom de Pelet. Tom bracht 7 jaar door met pendelen naar zijn werk in Londen en zag een gat in de markt voor innovatieve fietsproducten. Toen het merk in 2012 werd gelanceerd, was het doel om baanbrekende accessoires te maken die fietsen veiliger maken zonder in te boeten aan stijl.

Het eerste product dat op de markt kwam, was de dB140 - 's werelds luidste fietshoorn. De claxon stelt fietsers in staat om afleidende bestuurders en voetgangers te waarschuwen voor hun aanwezigheid en het strakke ontwerp past naadloos bij elke fiets.

Sinds het succes van dit product heeft het team van Hornit zich toegelegd op het zoeken en ontwerpen van innovatieve, stijlvolle en leuke fietsproducten voor mensen van alle leeftijden. Van lichten en claxons tot fietsenstallingen en helmen, elk Hornit-product is gemaakt om het leven van fietsers op de een of andere manier te verbeteren.

Lees meer
Filter uw producten


Hornit CLUG mini fietsenrek voor MTB
De CLUG is 's werelds kleinste fietsenrek. Deze variant is speciaal voor MTB fietsen. Zeer ruimtebesparend, en ook nog eens een trendy accessoire. En de montage? Zo gepiept. Daarna staat uw mountainbike (verticaal dan wel horizontaal) als een huis.
Pagina 1 van 1