Kryptonite

Kryptonite sloten | Kryptonite ontwikkelt beveiliging voor de fiets. In 1971, in New York in de Verenigde Staten, ontstond de kiem voor constante innovatie in fietsbeveiliging. Kryptonite wil met zijn sloten en andere veiligheidssystemen voor fietsen, e-bikes en overige elektrische tweewielers (scooter, brommer, motor) slimme oplossingen bieden.

Op deze pagina vindt u de uitgebreide historie van dit Amerikaanse fietsslotenbedrijf.

Op onze pagina's vindt u sloten van Kryptonite, zoals schijfremsloten en beugelsloten voor brommer, scooter en motor.

 


Kryptonite sloten

Kortom, Kryptonite is een vooraanstaande producent van hoogwaardige beugelsloten, kettingen, kabels en flexibele beveiligingssystemen. Een slot van Kryptonite: bekijk het aanbod op Fietsparadijs.com. De exacte kenmerken van elk slot staan gedetailleerd beschreven bij het product. Kies voor goedkoper én een fijne service van een betrouwbare shop voor fietsaccessoires. Snel in huis, voor een lage prijs, met zorgvuldige verpakking en verzending: wij zorgen er (graag) voor!

 

Lees meer
Filter uw producten
Kryptonite kettingslot ART-4 New York Noose 150 cm
Kettingslot voor de motor of scooter met véél eigenschappen die ertoe doen! ART-4, zeskantige schakels van 12 mm, 3T gehard mangaanstaal, een loop, 150 cm lengte, een hoes die op zijn plek blijft en een erg slim uitgevoerd bijhorend beugelslot/schijfslot!

€179,95

Informatie
Pagina 1 van 1