LITTA

LITTA produceert duurzame fietsverlichting op zonne-energie. Fietslampjes die lang meegaan. De transitie naar verduurzaming van alledaagse producten, zoals de fietslamp, past helemaal in de huidige tijd. LITTA is sinds 2018 actief in Nederland en richt de blik ook op andere fietslanden.

Een gewone fietslamp? Dat is er niet bij, bij LITTA. Want, zo geven zij aan, wegwerp fietslampjes lijken misschien wel handig en goedkoop, maar feitelijk zijn ze gebruiksonvriendelijk, raken ze snel leeg én gaan ze meestal niet lang mee. In tegenstelling dus tot de automatisch oplaadbare fietslichtjes van LITTA, dat in 2019 definitief een kickstart kreeg dankzij succesvolle crowdfunding.

Duurzame fietsverlichting op zonne-energie. Waterproof, hufterproof en zelfoplaadbaar. Nooit meer lege batterijen, nooit meer onverwacht en altijd op een slecht moment zonder licht de fiets op. Het werkt: met 5 uur lang licht op de fiets bij een volle accu, en met 3 uur laadtijd bij volle zon. Op een bewolkte dag laadt de LITTA het lampje nog altijd voor 50% procent op. Wat betreft de helderheid: een LITTA beschikt over twee LED's en is 10 lumen fel. Bovendien is de lens van deze fietsverlichting zichtbaar van alle kanten. De bevestiging? Dat gebeurt, simpel en doeltreffend, permanent aan de hand van tiewraps.

LITTA fietslampen op Fietsparadijs.com

Een LITTA fietslamp kopen of andere fietsverlichting? We leveren elk nieuw fietslampje uit voorraad. Zo snel mogelijk weer veilig verder fietsen, goed zichtbaar met goede fietsverlichting. Ook daarvoor is deze webshop voor allerhande spullen die het fietsen leuker, fijner en veiliger maken, hét vertrekpunt!

 

Lees meer
Filter uw producten


LITTA Fietsverlichting LED op zonne-energie Stormy Grey
Een verlichtingsset op zonne-energie voor op de fiets. Waterproof, ook zichtbaar van opzij en vaste bevestiging met tie-wraps. Een opgeladen lampje gaat tot wel 6 uur mee!
Pagina 1 van 1