Meachow

Meachow fietsspiegel: hier verkrijgbaar! Speciaal ontworpen voor snellere e-bikes en speed pedelecs. Meachow is een merk uit Taiwanen verkoopt onder andere luxe spiegels voor de fiets.

Meachow spiegels zijn makkelijk verstelbaar in iedere gewenste positie. Met antireflectie en extra dimmend. Tevens stootbestendig: handig voor als je de fiets met spiegel bijvoorbeeld parkeert in een drukke stalling of op een plek waar veel mensen dicht langslopen. Meachow spiegels zijn van hoogwaardige kwaliteit - zowel de behuizing als de steun - en voorzien van veiligheidsglas.

Zie naast de spullen van Meachow ook ons verdere aanbod aan leuke, handige en veilige spullen voor (op) de fiets: fietstassen, fietssloten, fietsmanden, fietskratten, fietszitjes, fietshelmen, kinderfietshelmen, loopfietsen, kinderfietsen en alle soorten overige fietsaccessoires.

 

Lees meer
Filter uw producten

Meachow Fietsspiegel Luxe E-Bike Links - Zwart
Deze fraaie zwarte fietsspiegel is ontworpen voor de snellere e-bike en speed pedelec. De spiegel is makkelijk te verstellen en heeft blauw veiligheidsglas met een antireflectiecoating.
Pagina 1 van 1