TWO-O

TWO-O is opgericht door twee jonge ondernemers die, naast een hechte vriendschap, een passie voor het ondernemerschap delen. En die passie komt tot uiting in de duurzame, houten producten die ze maken. Door een natuurlijk product als hout als kernmateriaal te kiezen, verzekert TWO-O zich van een groene productie. Natuur- en klimaatbehoud staan centraal bij TWO-O in hun missie.

TWO-O heeft in het assortiment onder meer een aantal authentieke fietskratten. Deze zijn stevig geconstrueerd en geven uw fiets een mooie, stoere uitstraling.Lees meer
Filter uw producten

TWO-O Houten fietskrat The Stormchaser
Dit fietskrat The Stormchaser is gemaakt van gebeitst vurenhout (vier lagen) en is degelijk en duurzaam. De bekerhouder én houder voor uw paraplu zijn uniek!
TWO-O Houten fietskrat The Transporter
Dit stoere fietskrat The Transporter is gemaakt van vier lagen gebeitst vurenhout en is degelijk en duurzaam. Met unieke bekerhouder!
TWO-O Houten fietskrat The Classic
Dit stoere fietskrat The Classic is gemaakt van gebeitst vurenhout en is door TWO-O duurzaam gefabriceerd. Met unieke bekerhouder! Inhoud: 25 liter.
TWO-O The Fixie
The Fixie is een mooie lage fietskrat gemaakt van gebeitst vurenhout. Deze krat is slechts 2 lagen hoog wat zorgt voor een sportieve uitstraling. De krat is praktisch in gebruik.
Pagina 1 van 1