TWO-O

TWO-O is opgericht door twee jonge ondernemers die, naast een hechte vriendschap, een passie voor het ondernemerschap delen. En die passie komt tot uiting in de duurzame, houten producten die ze maken. Door een natuurlijk product als hout als kernmateriaal te kiezen, verzekert TWO-O zich van een groene productie. Natuur- en klimaatbehoud staan centraal bij TWO-O in hun missie.

TWO-O heeft in het assortiment onder meer een aantal authentieke fietskratten. Deze zijn stevig geconstrueerd en geven uw fiets een mooie, stoere uitstraling.Lees meer
Filter uw producten

TWO-O Houten fietskrat The Stormchaser
Gebeitst vurenhout, met vier lagen hout. Degelijk en duurzaam in elkaar gezet (natuur- en klimaatbehoud staan bij TWO-O centraal). Bovendien: met bekerhouder én houder voor de paraplu! We presenteren: de houten fietskrat The Stormchaser.
TWO-O Houten fietskrat The Transporter
Gebeitst vurenhout, met vier lagen hout. Degelijk en duurzaam in elkaar gezet (natuur- en klimaatbehoud staan bij TWO-O centraal). Bovendien: met bekerhouder! Een bijzonder fietskratten-exemplaar: de houten fietskrat The Transporter.
TWO-O Houten fietskrat The Classic
Een houten fietskrat met handige bekerhouder. Door TWO-O duurzaam en groen gefabriceerd. Een ruim aantal liters van méér dan 25 aan inhoud én de unieke bekerhouder maken dit zeer degelijke, klassieke krat tegelijkertijd mooi en modern.
TWO-O The Fixie
The Fixie is een mooie lage fietskrat met een mooi design. Deze krat is slechts 2 lagen hoog en heeft daarmee een sportieve uitstraling. De krat is praktisch in gebruik.
Pagina 1 van 1