TWO-O

Bij TWO-O draait het om duurzaamheid in combinatie met gebruiksgemak. Tot de producten van TWO-O behoort een aantal bijzondere, design houten fietskratten. Een fietskrat van TWO-O is stevig geconstrueerd en geeft uw fiets een mooie, stoere uitstraling.

De kratten van TWO-O zijn behalve stevig gebouwd ook netjes en degelijk afgewerkt. Het Amsterdamse bedrijf omarmt namelijk moderne ambacht. Door producten te creëren op authentieke wijze; producten van duurzaam hout en metaal. De filosofie van deze niet-alledaagse onderneming is duidelijk: duurzaamheid is geen doel, maar noodzaak.

TWO-O fietskrat met bekerhouder


TWO-O, in 2011 ontstaan, wil via puur vakmanschap, passie en schoonheid laten zien dat kwaliteit altijd wint van kwantiteit.
Massa is niet aan deze kleine onderneming besteed. Wél handgemaakt, waarbij de liefde voor het materiaal in alle details en vezelen zichtbaar is. Zoals te zien is bij diverse creaties in de wereld van lifestyle, wonen en design: van horloges tot houten zonnebrillen en petten. En zoals te zien is op Fietsparadijs.com, waar een snelle blik direct leert dat het hier gaat om fraaie houten fietskratten. Voorzien van namen die niet zomaar aan een fietskrat worden gegeven, als The Stormchaser, The Transporter, The Classic en The Fixie.

Het zijn ambachtelijke, houten fietskratten met extra's als een handige bekerhouder of zelfs een speciale plek voor de paraplu. U fietst nou eenmaal in Nederland door weer en wind... Of gelukkig ook vaak genoeg in Nederland met het zonnetje erbij. Hoe dan ook: van winterse kop koffie tot zomerse jus d'orange, van herfstjack tot picknickdeken: met een krat van TWO-O voelt onderweg zijn op uw fiets in élk seizoen goed!

 

Lees meer
Filter uw producten


TWO-O Houten fietskrat The Transporter
Dit stoere fietskrat The Transporter is gemaakt van vier lagen gebeitst vurenhout en is degelijk en duurzaam. Met unieke bekerhouder!
TWO-O Houten fietskrat The Stormchaser
Dit fietskrat The Stormchaser is gemaakt van gebeitst vurenhout (vier lagen) en is degelijk en duurzaam. De bekerhouder én houder voor uw paraplu zijn uniek!
TWO-O Houten fietskrat The Classic
Dit stoere fietskrat The Classic is gemaakt van gebeitst vurenhout en is door TWO-O duurzaam gefabriceerd. Met unieke bekerhouder! Inhoud: 25 liter.
TWO-O Fietsbel Bella - houten fietsbel Amsterdam
Om van te watertanden. Op de tweewieler, met zicht op de Amsterdamse grachten, ook al fietst u in de Hollandse polder, moederziel alleen. Deze fietsbel = kunst. En duurzaam. Van walnotenhout. Een ode aan de fietsbel die onze overgrootouders al kenden.
TWO-O The Fixie
The Fixie is een mooie lage fietskrat gemaakt van gebeitst vurenhout. Deze krat is slechts 2 lagen hoog wat zorgt voor een sportieve uitstraling. De krat is praktisch in gebruik.
Pagina 1 van 1