TWO-O

Bij TWO-O draait het om duurzaamheid in combinatie met gebruiksgemak. Tot de producten van TWO-O behoort een aantal bijzondere, design houten fietskratten. Een fietskrat van dit merk is stevig geconstrueerd en geeft de fiets een mooie, stoere uitstraling.

De kratten van TWO-O zijn behalve stevig gebouwd ook netjes en degelijk afgewerkt. Het Amsterdamse bedrijf omarmt namelijk moderne ambacht. Dit doen ze door producten te creëren op authentieke wijze; producten van duurzaam hout en metaal. De filosofie van deze niet-alledaagse onderneming is duidelijk: duurzaamheid is geen doel, maar noodzaak.

TWO-O fietskrat met bekerhouder


TWO-O is in 2011 ontstaan. Het merk wil via puur vakmanschap, passie en schoonheid laten zien dat kwaliteit altijd wint van kwantiteit.
Massa is niet aan deze kleine onderneming besteed. Wél handgemaakt, waarbij de liefde voor het materiaal in alle details en vezelen zichtbaar is. Zoals te zien is bij diverse creaties in de wereld van lifestyle, wonen en design: van horloges tot houten zonnebrillen en petten. En zoals te zien is op Fietsparadijs.com. Hier leert een snelle blik direct dat het gaat om fraaie houten fietskratten. Deze zijn voorzien van namen die niet zomaar aan een fietskrat worden gegeven, zoals The Stormchaser, The Transporter, The Classic en The Fixie.

Het zijn ambachtelijke, houten fietskratten met extra's zoals een handige bekerhouder of zelfs een plek voor de paraplu. U fietst nou eenmaal in Nederland door weer en wind... Of gelukkig ook vaak genoeg in Nederland met het zonnetje erbij. Hoe dan ook: van winterse kop koffie tot zomerse jus d'orange, van herfstjack tot picknickdeken: met een krat van TWO-O voelt onderweg-zijn-op-de-fiets fiets élk seizoen goed!

TWO-O fietskratten

TWO-O fietskratten zijn te koop in deze webshop. U ontvangt deze fietsaccessoire bij ons uit voorraad. Kies voor goedkoper én een goede service - óók als het gaat om snelheid en het goed beschermd inpakken van het product. Met aandacht. Immers, wat wij uitsturen is van u! Daarnaast bieden we véél informatie over al onze fietskratten en overige fietsaccessoires, binnen welke categorie deze ook vallen. Zie de vele positieve reviews van onze vele klanten! Vragen of opmerkingen? Wij zijn goed bereikbaar. We geven u graag advies bij het kiezen van een TWO-O krat of andere aankoop die tot grote tevredenheid stemt.

 

Lees meer
Filter uw producten

TWO-O Houten fietskrat The Transporter
Dit stoere fietskrat The Transporter is gemaakt van vier lagen gebeitst vurenhout en is degelijk en duurzaam. Met unieke bekerhouder!
SALE TWO-O Houten fietskrat The Transporter - Lichtbeschadigd
TWO-O Houten fietskrat The Transporter - Lichtbeschadigd
Dit stoere fietskrat The Transporter is gemaakt van vier lagen gebeitst vurenhout en is degelijk en duurzaam. Met unieke bekerhouder!

€59,95 €54,95

Informatie
TWO-O Houten fietskrat The Stormchaser
Dit fietskrat The Stormchaser is gemaakt van gebeitst vurenhout (vier lagen) en is degelijk en duurzaam. De bekerhouder én houder voor uw paraplu zijn uniek!
TWO-O Houten fietskrat The Classic
Dit stoere fietskrat The Classic is gemaakt van gebeitst vurenhout en is door TWO-O duurzaam gefabriceerd. Met unieke bekerhouder! Inhoud: 25 liter.
TWO-O The Fixie
The Fixie is een mooie lage fietskrat gemaakt van gebeitst vurenhout. Deze krat is slechts 2 lagen hoog wat zorgt voor een sportieve uitstraling. De krat is praktisch in gebruik.
SALE TWO-O Houten fietskrat The Stormchaser - Beschadigd
TWO-O Houten fietskrat The Stormchaser - Beschadigd
Dit fietskrat The Stormchaser is gemaakt van gebeitst vurenhout (vier lagen) en is degelijk en duurzaam. De bekerhouder én houder voor uw paraplu zijn uniek!

€64,95 €55,95

Informatie
Pagina 1 van 1